Hlavní obsah
Hry

Je For The King Cross Platform? – Crossplay Guide

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

For the King je hra, kterou lze hrát s ostatními nebo sólo, ale není jasné, zda se fanoušci na různých platformách dokážou spojit.

Článek

For the King je strategické RPG, které přináší prvky z roguelike a stolních her a vytváří skutečně jedinečný zážitek. Hráči mohou naskočit a pustit se do kampaně sólo nebo se spojit s přáteli a postavit se všemu, co na ně svět vrhne.

Nicméně, protože For The King je k dispozici na více platformách, je těžké odhadnout, kdo může hrát společně, pokud jde o hraní pro více hráčů. Tato příručka vysvětluje, zda je For the King multiplatformní a jak fungují všechny prvky crossplay, aby hráči pochopili, jak mohou spolupracovat.

Je For the King Cross Platform?

Ano, For the King je multiplatformní a podporuje crossplay mezi všemi platformami napříč PC přes Steam a Epic Game Store, PS4, Xbox One a Nintendo Switch. Nezáleží na tom, pro kterou platformu hráč hru vlastní. Mohou skočit do multiplikačního dobrodružství se svými přáteli na všech ostatních platformách v jakékoli kombinaci.

Jak spustit multiplatformní hru For the King pro více hráčů

Chcete-li zahájit hru pro více hráčů ve hře For the King na více platformách, stačí, aby hráči otevřeli nabídku pro více hráčů a zapojili se do hry. Všichni hráči musí mít Activision ID, aby se mohli navzájem najít. Ve hře je funkce vyhledávání, kterou lze použít ke sledování konkrétního Activision ID a společnému spuštění nové hry.

Jaký je nejlepší způsob, jak hrát za krále pro více hráčů?

Fanoušci se shodují, že existují dva způsoby, jak hrát For the King v multiplayeru, které poskytují nejlepší zážitek. Za prvé, každý se může připojit ke hře z různých míst a hrát spolu online. To vyžaduje, aby měli mikrofony a náhlavní soupravy pro nejlepší zážitek a také slušné místo pro chatování, jako je Discord.

Druhým nejlepším způsobem, jak hrát For the King multiplayer, je pro jednoho hráče s velmi výkonným PC streamovat ho přes Steam Remote Play. Ostatní hráči pak mohou sledovat stream a hrát na dálku při sledování na stejné obrazovce, což efektivně vytváří kooperativní zážitek z gauče.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz