VIDEO: Na sídlišti v sedmistovkách přistával vrtulník, letěl pro muže se zdravotními obtížemi
Reprofoto video
Most

Most - V sobotu 15. července kolem půl sedmé hodiny večerní přistával vrtulník Letecké záchranné služby na křižovatce ulic Okružní a Františka Malíka v Mostě. V jednom z bytů v domě v ulici Františka Malíka měl muž infarkt.

Na místě zasahovali také hasiči a pozemní posádka záchranářů. Příletu vrtulníku přihlížely davy lidí. Video z místa události nám zaslal jeden z našich čtenářů.

"Mohu potvrdit, že jsme zasahovali na sídlišti v Mostě u pacienta se zdravotními obtížemi. Vrtulník ho po úspěšné resuscitaci transportoval do ústecké nemocnice," uvedl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Prokop Voleník.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru