SNUSim.to vás vezme do světa žvýkacího tabáku

Přidat na Seznam.cz

Možná ho zatím znáte jen z westernovek, možná s ním už máte vlastní zkušenosti. Žvýkat a pak si s drsným výrazem odplivnout. Je o co stát? V tom nejlepším světle představuje žvýkací tabák neboli snus e-shop SNUSim.to.

SNUSim.to je nejen e-shop, sdružuje komunitu příznivců žvýkacího tabáku. Jeho hlavní tváří je Tomáš Vidlička, známý influencer vystupující na TikToku pod přezdívkou my_slivci. Často bývá označován GURU tabáku, se žvýkacím tabákem a nikotinovými sáčky má již osmiletou zkušenost. Nejdříve o nich informoval na TikToku, pak s kamarády rozjel e-shop. První svého druhu. Jediný český e-shop s tímto sortimentem, který je skutečně uživatelsky přívětivý a kde vám poradí, ať už jste začátečník nebo zkušený uživatel.

Nejen žvýkací tabák, sortiment je mnohem širší

V e-shopu najdete pochopitelně žvýkací tabák. Provozovatelé e-shopu jich ochutnali stovky, aby pro vás vybrali jen ty nejlepší. Můžete je filtrovat podle příchuti, ale také podle síly. K dispozici jsou i tabáky s příchutí máty, které jsou svěží. Dávku si vložíte pod horní ret, případně mezi dásně a tváře. Nezapomeňte, že nahromaděné sliny se plivají, nepolykají. Další pokyny a rady pro začátečníky najdete v blogovém článku Žvýkací tabák – informační okénko. Provozovatelé e-shopu se snaží také vzdělávat.

Kromě žvýkacího tabáku nabízí i alternativu, a sice nikotinové sáčky. Ty jsou dostupné v mnohých příchutích od třešně přes vanilku až třeba po gumové medvídky. I tohle je tedy možnost, jak si doplnit dávku nikotinu. Mnozí kuřáci omezují kouření právě tím, že postupně přechází na nikotinové sáčky či žvýkací tabák.

Nakupte na SNUSim.to

Budete mít jistotu, že nakupujete jen to nejlepší. Objednávky jsou navíc odesílány do 24 hodin, cena za poštovné začíná na 59 Kč a od hodnoty objednávky 799 Kč je zcela zdarma.