Přenosy z předkol o pohárovou Evropu, show TIKI-TAKA i atraktivní nabídka pro fanoušky. Na O2 TV Sport startuje nová fotbalová sezona

Již tento víkend odstartuje nejvyšší česká fotbalová soutěž. Stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal odvysílají tradičně všechny zápasy v přímých přenosech, chybět nebude show TIKI-TAKA nebo pořad F:INITO. Novou sezonu zahájí O2 TV Sport v pátek 21. července, kdy od 20:00 hodin nabídne devadesátiminutové Preview FORTUNA:LIGY 2023/2024. Diváci se mohou těšit i na přenosy z domácích duelů Sparty, Plzně a Bohemians v předkolech evropských pohárů. Televize O2 TV si v rámci letní kampaně s ambasadorem Petrem Čechem přichystala navíc i speciální akci pro fanoušky.

Studio O2 TV Sport+

První utkání FORTUNA:LIGY začínají v sobotu 22. července, stanice O2 TV Sport v rámci svého hlavního programu nabídne zápasy FK Teplice – FC Viktoria Plzeň a SK Slavia Praha – FC Hradec Králové. O den později přijdou na řadu duely FC Slovan Liberec – FC Baník Ostrava a AC Sparta Praha – SK Sigma Olomouc. Všechna ostatní utkání odvysílá O2 TV Fotbal ve své multidimenzi.

„Již v pátek od 20:00 hodin máme na O2 TV Sport velké preview před novou sezonou, ve kterém moderátoři David Sobišek a Petr Svěcený společně s experty Zdeňkem Folprechtem a Jakubem Podaným rozeberou letní přestupové období a přinesou rozsáhlé prognózy před startem FORTUNA:LIGY,“ říká Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Od 26. července pak v pravidelném středečním slotu nabídne O2 TV Sport Footcast Preview, ve kterém David Sobišek a Jakub Podaný probírají témata, jež rezonují fotbalovým prostředím. Prostor dostane i datová analytika nebo kurzy před každým kolem FORTUNA:LIGY.

V sobotu i v neděli uzavírá odehrané duely pořad F:INITO, jenž přináší aktuální sestřihy a ohlasy. Tradičně v pondělí od 20.00 hodin se o slovo přihlásí oblíbená zábavná show TIKI-TAKA, která má za sebou již 211 dílů, do nichž přišlo téměř 370 osobností ze světa sportu, kultury i showbyznysu.

„A kromě zábavy také výrazně pomáhá tam, kde je to potřeba. Za uplynulou sezonu přispěje O2 TV Sport se svou show TIKI-TAKA rekordních 450 000 Kč na vybrané charitativní projekty podporované fotbalovým týmem osobností REAL TOP PRAHA,“ uvedl s velkým poděkování všem, kteří přispěli, Petr Svěcený, moderátor O2 TV Sport a hlavní tvář show TIKI-TAKA.

Vedle toho se diváci dočkají i předkol evropských pohárů. Stanici O2 TV Sport se podařilo získat vysílací práva na domácí utkání Viktorie Plzeň a Bohemians Praha 1905 ve druhém předkole Konferenční ligy. Fanoušci rovněž uvidí v přímém přenose domácí duel pražské Sparty ve 3. předkole Ligy mistrů UEFA.

Petr Čech přináší v letní akci 20% slevu na Sport Plus

Ani letos nebude v komunikaci televize O2 TV chybět ambasador Petr Čech, jeden z nejlepších světových gólmanů všech dob, Makhmud Muradov, elitní UFC zápasník, nebo Karolína Plíšková, která aktuálně patří mezi TOP 30 nejlepších tenistek světa.

Se startem nové sezony mohou nyní fanoušci využít atraktivní nabídku ke sledování O2 TV. „Připravili jsme zvýhodnění předplaceného tarifu Sport Plus, na kterém se nachází nejlepší sportovní obsah včetně FORTUNA:LIGY, Ligy mistrů UEFA či vůbec poprvé všechny zápasy hokejové extraligy. Při aktivaci do konce srpna získá divák 20% slevu na celou sezonu, za 12 měsíců tak ušetří přes 700 Kč, což se v dnešní době hodí dvojnásob,“ sdělila ředitelka digitálních služeb a O2 TV Dana Tomášková.

Tarif Sport Plus nabízí sportovní kanály O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis, Premier Sport 1, Premier Sport 2, ČT sport, Nova Sport 3 a Nova Sport 4. Na těchto stanicích mají fanoušci ten nejatraktivnější sportovní obsah včetně všech zápasů FORTUNA:LIGY, kompletní hokejové extraligy, dále také Ligu mistrů UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A nebo španělskou La Ligu.

Složení fotbalové redakce pro FORTUNA:LIGU 2023/2024:

Moderátoři studií: Petr Svěcený, David Sobišek, Michal Hrdlička
Rozšířený tým expertů: Pavel Horváth, Petr Mikolanda, Jakub Podaný, Jan Rajnoch, Antonín Rosa, Zdeněk Folprecht, David Kalivoda, Miroslav Matušovič, Zdeněk Ščasný
Komentátoři: Tomáš Radotínský, Jan Homolka, Václav Pilný, Adam Hála, Aleš Svoboda, Vlastimil Kaiser, Radek Šilhan, David Nyč, Zdeněk Folprecht
Reportéři: David Sobišek, Tereza Kubíčková, Denisa Doležalová, Klára Janáčková, Eliška Machová, Vladimír Grebennikov, Radek Šilhan, David Nyč, Antonín Rosa
Redaktoři: Jan Hrabal, Markéta Svačinová, Jan Beneš

Obsah obrázku text, Lidská tvář, osoba, mužPopis byl vytvořen automaticky

Kontakty
David Solnař
Tiskový mluvčí, O2 TV Sport
david.solnar@o2.cz
tel: 800 163 342 (800 1 media)
 
O společnosti O2 Czech Republic
O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologii LTE, jako první v Česku společnost spustila také plnohodnotné 5G. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem digitálního televizního vysílání v Česku.