Sleduj nás

VIDEO: Viděla jsem, jak se trápí, a slyšela, jak strašlivě křičí! reagovala Dudaková na hororové zranění soupeřky

VIDEO: Viděla jsem, jak se trápí, a slyšela, jak strašlivě křičí! reagovala Dudaková na hororové zranění soupeřkyFOTO: UFC

Víkendový turnaj UFC přinesl kromě zajímavých sportovních momentů také několik opravdu hrůzostrašných zranění.

Kromě obvyklých tržných ran, které sice hodně krvácí, ale ve finále se jedná o banální záležitost, jsme viděli i loket otočený do naprosto nesmyslného úhlu.

Souboj Brazilky Nunes a Rusky Dudakové skončil tím nejhorším možným způsobem již v prvním kole. Bojovnice z jihoamerické mekky bojových sportů se potřebovala po třech prohrách v řadě chytit, ale nyní spíš řeší, jestli se v kleci neukázala naposledy. Její soupeřka naopak udržela svoji neporazitelnost, ale bohužel se tak stálo způsobem, který ji rozhodně nepotěšil.

„Příliš jsem nevěděla, co se děje. Slyšela jsem ji, jak hrozně křičí. Chtěla jsem pokračovat, protože rozhodčí nás před zápasem upozornil, že boj zastavuje pouze on. Naštěstí to během chvilky udělal,“ popsala ošklivou chvilku účastnice DWCS na svém Instagramu. Ukončení zápasu bylo samozřejmě na místě.

Dudaková se zhruba po půlminutě odhodlala k takedownu, který její soupeřka nestihla včas ubránit. Při pádu na zem pod sebou nechala nešikovně levou paži, která neunesla její váhu a prohnula se na špatnou stranu. Jednalo se o ukázkovou dislokaci loketního kloubu, která zápas ukončila po pouhých čtyřiatřiceti vteřinách.

„Viděla jsem jí, jak se trápí. Moc mě mrzí, co stalo a své soupeřce přeju brzké uzdravení. Tohle není vítězství, pro které jsem si přijela. Byla jsem připravená bojovat a ukončit ji, ale rozhodně ne takhle,“ uzavřela zklamaná čtyřiadvacetiletá bojovnice.


Další články