Sleduj nás

Setkání s Jonem Jonesem byl božský zásah a nebylo to nic nahraného! prohlásil Israel Adesanya

Setkání s Jonem Jonesem byl božský zásah a nebylo to nic nahraného! prohlásil Israel AdesanyaFOTO: UFC

Dva extrémně talentovaní sportovci, kteří se velmi dlouho nemohli vystát, překvapili fanoušky svým srdečným chováním během náhodného setkání.

Jon Jones a Israel Adesanya vypadali spíš jako dlouholetí přátelé než rivalové, kteří si slibovali všechna muka pekelná. O vztahu k Bonesovi, a také o tréninku s miliardářem Markem Zuckerbergem, se Israel rozpovídal ve svém pořadu na YouTube.

„Pořádně jsem do něj šlapal. Chtěl jsem, aby cítil ten tlak, když po něm půjde větší chlap. Opravdu jsem na něj nebyl hodný. Byl to takový rychlokurz boje. Udělal na mě dojem, jak je inteligentní a kolik si toho dokázal vzít,“ pochválil majitele Facebooku Adesanya, který si vzal na pomoc i šampiona Volkanovskiho.

„Hodně mě překvapilo, když jsme skončili a on si řekl o extra kolo navíc. A potom ještě o jedno! Neměl to se mnou opravdu lehké, ale je zarputilý a houževnatý jako Jack Russell,“ použil trochu zvláštní přirovnání Israel.

Kromě setkání s jedním z nejbohatších lidí na světe si šampion střední váhy užil i další dva momenty, na které hned tak nezapomene. Na turnaji UFC 290 proběhl intenzivní staredown s vyzyvatelem Dricusem du Plessisem.

Nahecovaný Nigerijec s odstupem času přiznal, že mu trochu ujely nervy a zbytečně situaci vyhrotil. V o mnoho přátelštější atmosféře proběhlo setkání s legendou UFC Jonem Jonesem. Obě hvězdy již očividně zapomněly na léta starý spor a vše proběhlo v hodně veselém duchu, o čemž se mohli přesvědčit i fanoušci díky videu, které se dostalo na sociální sítě.

„Setkání s Jonem Jonesem byl božský zásah, protože jsme se na tom místě oba ocitli úplně náhodou. Rozhodně to nebylo nic falešného nebo dohodnutého! Náš spor dávno skončil. Sice jsme konkurenti, ale máme společnou řeč a rozumíme si. Je to jako bych měl nenávidět svého bratra. Byla sranda číst si komentáře, kde byli lidé fascinovaní, jako kdyby na celém světě právě skončily všechny války,“ prohlásil pobaveně Adesanya, který také potvrdil, že se s Jonem dohodl na společném tréninkovém kempu.


Další články