Influencerka se odmlčela ze sítí a zmizela. Český thriller #annaismissing má nový trailer

Foto: Aerofilms

Thriller #annaismissing přichází od režiséra Pavla Soukupa, tvůrce internetového seriálu #martyisdead, který byl v roce 2020 oceněn cenou Emmy. Celovečerní debut režiséra, který se loni podílel také na některých epizodách Odznaku Vysočina a který v minulosti natočil výborné krátkometrážní počiny Domovoj a Lesapán, si rozhodně nenecháme ujít. Po minutovém teaseru vydávají Aerofilms minutový trailer.

Anna, influencerka známá svým provokativním obsahem, se na sítích tajemně odmlčí. Když patnáctiletá Nina najde fotku polonahé Anny v mobilu svého táty, rozhodne se ji vypátrat. Sled dalších událostí změní život jak Nině, tak její rodině. Thriller #annaismissing volně navazuje na úspěšnou sérii #martyisdead ověnčenou prestižní mezinárodní cenou Emmy v roce 2020.

„Thriller #annaismissing volně navazuje na seriál #martyisdead, ale vypráví nový příběh a věnuje se novému případu. Opět jde o příběh inspirovaný realitou, velmi aktuální a současný. Film cílí na mladé diváky, ale stejně jako předchozí #martyisdead bude bavit i jejich rodiče,“ prozradili k očekávaného snímku jeho producenti Vratislav Šlajer a Jakub Košťál.

#annaismissing má premiéru 10. srpna.

Foto: Aerofilms