Trailer na druhou řadu Kola času toho hodně slibuje

Knihy Novinky Seriály

Druhá série fantasy seriálu podle knih Roberta Jordana se vrací a my tu máme první trailer i oficiální plakát a nové fotky.

Pokorný farmářský chlapec Rand al’Thor (Josha Stradowski) díky událostem první série už vá, že je právě on Drakem Znovuzrozeným – nebezpečnou postavou z historie, která má zachránit svět… nebo ho zničit. Armáda mocných čarodějek, která ho zoufale chce ochránit před Temným, musí počítat s jeho rostoucí silou a přicházejícím šílenstvím.

Kolo času se otáčí a blíží se poslední bitva. Ačkoli si Rand myslel, že zničil Temného, zlo ze světa nezmizelo. Ve druhé sezóně nové i velmi staré hrozby vyhledávají mladé přátele z Dvou řek, kteří jsou nyní rozptýleni po celém světě. Žena, co je našla a vedla, jim nyní nemůže pomoci, a tak musí najít jiné zdroje síly. V sobě navzájem, nebo sami v sobě. Ve světle… nebo ve tmě.

V seriálu dále hrají Rosamund Pike jako Moiraine Damodred, Daniel Henney jako Lan Mandragoran, Zoë Robins jako Nynaeve al’Meara, Madeleine Madden jako Rutherford’Marcus Egerwe, A. Dónal Finn jako Mat Cauthon a Ceara Coveney (Young Wallander) jako Elayne Trakand. Druhá série dorazí na Prime Video 1. září.

Zdroj informací a obrázků: Press.amazonstudios.com/us/en/original-series/wheel-of-time/2, Facebook.com/TheWheelOfTimeOfficial

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge