Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Klimatická strategie Beecarbonize vyjde na Steamu 31. července

+ dosavadní počet hráčů.

Ondřej Trhoň z domácích Charles Games nám dal na vědomí, kdy vyjde jejich klimatická karetní strategie Beecarbonize v ostré verzi.

Zdarma dostupný titul, který si doposud zahrálo na 80 000 lidí a získal nominaci na Apple Design Award, se na Steamu objeví 31. července.

Steam stránka už je dostupná a zájemci si na ní hru mohou přidat do seznamu přání. Nový trailer:

Beecarbonize je unikátní strategická karetní hra, v níž je vaším protivníkem klimatická změna, kterou jsme vyvinuli ve spolupráci s Člověkem v tísni.

"Od vydání na Steamu si slibujeme oslovení nových hráčů a hráček. Od začátku vývoje jsme o Beecarbonize uvažovali jako o hře, která je na společensky závažné téma a zároveň má atraktivní hratelnost," říká k vydání Ondřej Paška, programátor a designér hry. "Inspirovali jsme se hrami jako je Cultist Simulator nebo Stacklands, přičemž tento žánr s lehkými roguelike prvky je velmi populární," dodává Paška.

Beecarbonize na Steam přichází už s čerstvým No Time To Waste updatem, který přináší nové karty, grafická vylepšení a taky achievementy a nový hardcore mód.

Kompletní informace o hře a další platformy, kde už dostupná je (iOS, Android, PC skrz Itch.io) najdete na oficiálním webu zde.

Read this next