InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Expediční kamera – festival cestovatelských filmů

    neděle 28.4 16:00 - Čajovna Pod Stolem, Strakonice

  • Vernisáž výstavy modelů, obrazů a sbírkových předmětů k operaci Overlord

    neděle 28.4 14:00 - Městská galerie Vodňany, náměstí Svobody 18

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotbalový Memoriál v Čížové ovládly legendy

ČÍŽOVÁ - TJ Sokol Čížová pořádal v sobotu 22. července 2. ročník fotbalového Memoriálu Vladimíra Vávry, který je poprvé sloučený s tradičně pořádaným memoriálem Pavla Dudy.

Letos se kromě hostů z Vráže a Záhoří představily dva týmy pořádajícího Sokola. Jeden složený ze současných aktivních hráčů a druhý s názvem Sokol Legendy, který tvořili hráči bývalého týmu hrajícího nejen divizi, ale dokonce pro Čížovou unikátní a těžko představitelnou Českou fotbalovou ligu. Exligoví hráči se na čížovském trávníku sešli po čtyřech letech a málokterý se už fotbalu věnuje aktivně.

V prvním zápase porazil Sokol Čížová 5:0 mužstvo Vráže, které využívá čížovského azylu ke svým domácím zápasům v okresní soutěži. Dvakrát se trefil Šťastný, po jednom gólu přidali Polívka, Šteier a Šitner.
Ve druhém zápase čížovské Legendy rozstřílely Záhoří 6:1, když po dvou brankách vstřelili Lukeš, Jirouš, Krasnyanik. Čestný úspěch Záhoří zaznamenal Měska.
V utkání o třetí místo mužstvo Vráže kladlo týmu Záhoří odpor, který však nakonec Záhořští překonali a vyhráli 6:1. O branky vítězů se podělili Měska 3, Řezáč 2 a Mrkos. Za poražené skóroval Hojka.
O prvenství se podle předpokladů utkaly oba domácí týmy. Po vyrovnaném začátku, kdy byl stav 1:1, se nakonec přeci jenom prosadili exligoví hráči, kteří dokázali, že fotbal se nezapomíná, čtyřmi góly strhli vítězství v poměru 5:1 na svou stranu a získali pohár za první místo. Branky vítězů vstřelili Nečas, O. Gregor, Jirouš, Lukeš, Polodna. Za poražené se trefil Polívka.

Konečné pořadí:
1. Sokol Legendy
2. Sokol Čížová
3. Záhoří
4. Vráž

Individuální ocenění
Nejlepší brankář: David Chytrý (Legendy)
Nejlepší střelec: Ondřej Měska (Záhoří) - 4 góly
Nejlepší hráč: Martin Jirouš (legendy)

Sestava vítězného týmu: David Novák, Lukáš Dvořák, Matěj Gregor, Ondra Gegor, Ihor Krasnyanik, Radim Nečas, Michal Held, Jan Lukeš, Roman Zahrádka, Petr Janda, Martin Jirouš, David Chytrý, Michal Polodna

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace