Deezer spustil novou aplikaci pro Android Auto

Deezer spustil novou aplikaci pro Android Auto
2023-07-24T15:00:22+02:00
• 24. 7. 2023

Zdroj: Phone Arena

Deezer je hudební služba, která je mezi námi již poměrně dlouho, nicméně se nestala tak populární, jako její konkurence v podobě Spotify, nebo Apple Music. Nicméně Deezer nezahálí a nyní představuje novou aplikaci pro Android Auto.

Deezer je nyní k dispozici i pro Android Auto

Vzhledem k tomu, že jedna z nejpopulárnějších hudebních služeb Spotify, svou aplikaci pro Android Auto nabízí, ani Deezer nechce zůstat v pozadí a snaží se uspokojit poptávku po aplikacích, které je možní používat i v systému Android Auto od Googlu.

Deezer launches new automotive app for cars with Google built in 1200x675x

Zdroj: Phone Arena

Hudba má sílu vylepšit každou situaci a poslech vašich nejlepších písní v autě je nezbytný pro lidi na celém světě. Je nám potěšením představit naši novou automobilovou aplikaci, která řidičům poskytuje bezproblémový přístup k jejich oblíbené hudbě na Deezeru. S tímto uvedením na trh jsme nadšeni, že se můžeme vydat na cesty s některými z nejlepších světových výrobců automobilů,“ řekl Nicolas Pinoteau, viceprezident pro produkty a inženýrství společnosti Deezer.

Uživatelé služby Deezer si budou moct vychutnat seznamy skladeb včetně seznamů skladeb generovaných umělou inteligencí AI v autě tak, jak jsou zvyklí u své mobilní aplikace. K dispozici je samozřejmě i hlasové ovládání aplikace.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat