Tlumočník Milan Holub obdržel poděkování za vzornou spolupráci mezi strážníky a policisty
Milan Holub. Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Na Magistrát města Ústí nad Labem bylo doručeno jedno z mnoha poděkování pro Milana Holuba, tentokrát z Policie ČR, za vzornou spolupráci mezi strážníky městské policie a státními policisty.

Kdo je vlastně Milan Holub? Milan působí v řadách Městské policie Ústí nad Labem jako tlumočník do znakové řeči. Milan Holub je lektorem znakového jazyka a členem České komory tlumočníků znakového jazyka.

Schopností tohoto lektora využívají nejen strážníci městské policie při své práci, ale i Policie České republiky, soudy, úřady městských obvodů, OSPOD, školy a zdravotnická zařízení při jednání se sluchově postiženými klienty. Jedná se o tlumočení do znakové řeči při různých zdravotnických vyšetřeních z řad veřejnosti, tlumočení při řešení trestné či přestupkové činnosti, spolupráce s neziskovými organizacemi a různými úřady. Aktivně se podílí na činnosti CESPA (centrum služeb pro sluchově postižené).

Pan Holub je držitelem osvědčení o kvalifikaci tlumočníka znakového jazyka, které vydal Svaz neslyšících a nedoslýchavých v ČR. Postupem času se stal Milan Holub nepostradatelným členem městské policie, která si svoji činnost bez jeho služeb již nedovede představit.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru