Brno bude mít nového výkonného ředitele, do funkce jmenuje Valáška

24.07.2023, 17:17
Aktuality
Fanoušci Brna (© Zbrojovka Brno)

Novým výkonným ředitelem Zbrojovky Brno se v nejbližších dnech stane zkušený funkcionář Ladislav Valášek, který v minulosti působil v klubech z Plzně a Zlína či v Bohemians Praha 1905. Na tiskové konferenci to dnes oznámili noví akcionáři druholigového klubu ze společnosti Portiva.

"Pan Valášek by měl pomoci vybudovat klubovou strukturu i směrem k mládeži. Jeho působení bude časově omezeno a počítáme s tím, že tuto strategickou pozici obsadíme zkušenou osobností, která nemusí mít zkušenosti z fotbalu," řekl Pavel Svoreň, výkonný ředitel skupiny Portiva.

Tato investiční skupina získala od současného majitele Václava Bartoňka minoritní podíl, který se má během půl roku navýšit na 61 procent. Portiva má i předkupní právo na odkup zbytku akcií.

Prvotním cílem bude vrátit Zbrojovku do první ligy, což je jasným úkolem pro trenéra Luďka Klusáčka a sportovního ředitele Zdeňka Psotku. Střednědobým cílem je pak stabilizace a celkový růst. "Půjdeme krok za krokem. Během pěti let chceme rozpočet zdvojnásobit tak, aby se to odrazilo ve všech sférách klubu," dodal Svoreň.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
ratusek

No proti Vlašimi je to zatím pěknej grc

Reagovat
eder

Brno, Brno, Valášků plno...

Reagovat
Vinci

Já už doufal že Marka Valáška, alias Datla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele