Foto: Viktor Procházka
Zajímavosti

Chomutovsko – Možná jste i vy měli to štěstí nechat se občerstvit v Chomutovské ulici v Údlicích trojicí malých dětí. Erik (4 roky) se svým spolužákem ze školky Filípkem (4 roky) a jeho sestrou Emmičkou (6 let) totiž jednou za čas dělají radost kolemjdoucím a řidičům.

Děti vždy naloží malou kuchyňku na valníček, na zahrádce natrhají potřebné ingredience a pustí se do výroby domácí limonády. „Místo je sice u silnice, ale děti jsou v bezpečném místě, které jsem vymezil kužely. Samozřejmě na ně po celou dobu dohlížím,“ řekl Viktor Procházka, tatínek malého Erika.

 

2607bistro3

 

Foto: Viktor Procházka

 

Kdo zastavil, měl o zábavu i občerstvení postaráno. Děti mu nabídly limonádu s ledem a čerstvou okurkou a mátou, nanuky nebo bonbóny. S dotyčným se samozřejmě i dostatečně popovídaly. „Máme tu i lehátko, kdyby si chtěl někdo odpočinout. K tomu mu zahrajeme a zazpíváme,“ pochlubil se Erik.

 

2607bistro1

 

2607bistro2

 

Foto: Viktor Procházka

 

Dětské bistro si lidé chválí. „Jedeme opačným směrem, ale když jsem viděla příspěvek na facebooku, museli jsme si udělat zajížďku," řekla s úsměvem Andrea Patrochová.

 

„Věděla jsem o akci, tak jsem na kole zajela ochutnat. Děti mě uvelebili v lehátku a zazpívali mi krásnou písničku. A limča je skvělá!" pochválila děti Petra Žočková.

 

Video ke zhlédnutí ZDE.

 

2607bistro4

 

Foto: Viktor Procházka

 

„Děti to prožívají. Mysleli si, že zastaví každé auto. O to větší radost ale mají, když opravdu někdo zastaví. Akce měla velmi pozitivní ohlas na sociálních sítích. Proto příště určitě zveřejním včas příspěvek o dalším možnosti občerstvit se v dětském bistru," dodal na závěr Viktor Procházka.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru