Nový seriál podle Castlevanie už má datum premiéry. Do světa upírů se vrátíme v září
i Zdroj: Netflix
Novinka Nový seriál podle Castlevanie už má datum premiéry. Do světa upírů se vrátíme v září

Nový seriál podle Castlevanie už má datum premiéry. Do světa upírů se vrátíme v září

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

30. 7. 2023 09:40 1

Nová animovaná Castlevanie, která měla doplnit příběh předchozí série, dostává datum premiéry s novým trailerem. Společnost Netflix odhalila, že nová série s podtitulem Nocturne bude na jeho streamovací platformě uvedena od 28. září. Jedná se o spin-off předchozího anime Castlevania, který se odehrává v revoluční Francii, kde sleduje potomka hlavních hrdinů předchozí série.

Reklama

  • Anime seriál Castlevania Nocturne dostal rok od oznámení datum premiéry
  • Na Netflixu bude ke zhlédnutí za dva měsíce, od 28. září

Příběhové zasazení

Příběh se vydává po stopách Belmonta v honu za svými předky. Hlavní hrdina, kterým je tentokrát postava Richtera (syn Simona) Belmonta se vydává vstříc řádu elitních upírů, kteří tajně manipulují francouzskou společnost. 

Jako jeden z legendárních Belmontů cítí přitom silnou povinnost vše zastavit. Královna Erzsebet Báthory se totiž ve svém opojení mocí snaží uskutečnit plán na zotročení světa, kdy po ní nejde jen Richter, ale i uživatelky magie jako Annette a Maria.

Struktura seriálu

Pokračování série Castlevania bude mít celkem 8 dílů, kde každý potrvá asi 25 minut. Animaci zpracovává studio Powerhouse Animation, které dělalo i původní série, přičemž se scénářem znovu pomohlo produkční studio Project 51.

Podobně působivé se zdá být i hlasové obsazení, které znovu zvučí kvalitou. Franka Potente (z filmů Lola běží o život a Bournův mýtus) se v seriálu objeví právě jako zlotřilá královna Erzsebet Báthory; Nastassja Kinski (z filmů Kočičí lidé a Paříž, Texas) se objeví jako mentorka lovců upírů Tera a hlavní role se nakonec chopí Edward Bluemel.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama