Britští pop-punkeři Neck Deep se na podzim vrací do Čech

Jedna z největších hvězd pop-punku, která loni oslavila deset let na scéně, míří na podzim do Prahy, aby 26. 10. opět po roce potěšila české publikum. V minulém roce si kapela střihla povedený set na Rock for People a nyní ji čeká klubovka v MeetFactory. Čtveřice Ben Barlow (zpěv), Matt West (kytara), Sam Bowden (kytara) a Dani Washington (bicí) sklízí úspěch po celém světě a s nadšením posluchačů jdou ruku v ruce i kritiky. Neck Deep se objevili na obálkách magazínů Kerrang!, Rock Sound nebo Alternative Press, získala ocenění Best British Band v cenách Rock Sound 2017. Vstupenky na pražskou show, která se uskuteční v rámci série Rock for People Concerts, jsou v prodeji v síti GoOut od středy 26. 7., 10:00: goout.net/cs/neck-deep/. Spuštěn byl prémiový předprodej na heslo pro držitele RFP aplikace. 

Tvorbu Neck Deep charakterizují melodické kytarové riffy, zpěvné pasáže a hlavně chytlavé refrény. Nechybí ani velká porce emocí, které jsou patrné obzvlášť na živých shows. Na kontě mají Neck Deep čtyři studiová alba a tím posledním je All Distortions Are Intentional (2020) a jak sami Neck Deep říkají, jedná se o jejich největší a nejodvážnější počin, ve kterém se našli. “Myslím, že jsme se dostali do bodu, který nás fakt baví a celou poslední desku jsme si hrozně užili. Milujeme ji. A jak jsem říkal – víme, co mají naši fandové rádi a víme, co děláme. Kdybychom nic nezměnili, přestalo by nás to bavit. Myslím, že jsme se našli. A hodláme v tom pokračovat.” říká v rozhovoru pro Klubovna.net frontman Ben Barlow. 

Koncepčně bohatá deska řeší téma odloučení, existenciálního zmatku a hledání smyslu života pohledem dvou imaginárních osob Jetta a Alice žijících ve zvláštním místě Sonderland. All Distortions Are Intentional vznikalo v rodišti kapely, Walesu, ve slavném studiu Monnow Valley, kde nahrávali Black Sabbath, Oasis či Led Zepellin. Album produkoval cenami ověnčený Matt Squire (Panic! at the Disco, Ariana Grande, Demi Lovato, Selena Gomez, Sum 41, Good Charlotte a mnozí další).

NOVÁ RFP APLIKACE KE STAŽENÍ:

iOS
Android

FB událost: facebook.com/events/717084623581586
Web: www.neckdeepuk.com

You may also like...