facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 1. 8. 2023 - Ing. Lukáš Grásgruber

Jan Urbík je novým obchodním ředitelem společnosti IceWarp

Jan UrbíkČeská společnost IceWarp, tvůr­ce kancelářské online platformy Ice­Warp Epos, oznámila výraz­nou posilu svého manažerského týmu, když na pozici Chief Sales Officer (CSO) jmenovala Jana Urbíka, dlouholetého obchodního manažera konkurenční platformy od Microsoftu.



Úkolem nového CSO je podpořit další růst na trzích, jako je jihový­chod­ní Asie či Latinská Amerika, kde se IceWarpu dlouhodobě daří.

„IceWarp je velmi úspěšný na globálních trzích a nabízí efektivnější alternativu k nabídkám silných značek jako je Google a Microsoft. Honza působil dlouhou dobu v Microsoftu, zná tedy přístup tohoto globálního hráče a jeho zkušenosti i mezinárodní pohled pro nás budou klíčové,“ komentuje příchod nového obchodního ředitele CEO IceWarp Adam Paclt.

„Jsem si jistý, že společnými silami naplníme potenciál produktů IceWarpu a posuneme laťku IT řešení opět o něco výš,“ konstatuje pak sám Jan Urbík.

Jan Urbík se pohybuje v IT byznysu již dvě dekády, od roku 2007 působil na různých pozicích ve společnosti Microsoft – nejprve jako Marketingový manažer, Accout Manager, Windows Category Lead, Account Executive pro italský trh a posledních šest let coby CEE Partner Sales Executive.

Janu Urbíkovi je 41 let, je ženatý a má dvě děti. Je vášnivým sportovcem: jezdí na kole, hraje tenis a věnuje se také florbalu.


 
  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.

  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.