Hlavní obsah

Skandál před bitvou o Ligu mistrů? Ukrajinský tým má příznaky otravy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velkým nepříjemnostem čelí před odvetou druhého předkola fotbalové Ligy mistrů ukrajinský tým Dnipro. Podle informací z účtu Zorya Londonsk má hned 15 členů ukrajinské výpravy před odvetou s Panathinaikosem v Aténách příznaky otravy z jídla. Dnipro prohrálo úvodní „domácí“ duel v Košicích 1:3. Vyřazený z tohoto duelu se utká ve třetím předkole Evropské ligy se Slavií.

Foto: Profimedia.cz

Sebastian Palacios z Panathinaikosu Atény (vpravo) a Vasyl Kravets z týmu Dnipro-1 v zápase 2. předkola Ligy mistrů.

Článek

Otrava se podle ukrajinského zdroje má týkat osmi hráčů a sedmi členů realizačního týmu. Původ možné otravy zatím není znám. Klub začal situaci a její příčiny vyšetřovat.

Na svých oficiálních stránkách si také Dnipro stěžuje na chaos v organizaci z řecké strany. Problémy se vyskytly při čekání na odvoz z oficiálního tréninku.

„To největší dobrodružství přišlo po tréninku, kdy vyšlo najevo, že tu není žádný autobus, který by hráče odvezl na hotel. Ti, kteří za dopravu zodpovídali nejprve řekli, že autobus blokovali fanoušci Panathinaikosu. Pak ujišťovali, že zpoždění zavinila policie, která zajišťovala prostor kolem stadionu," uvádí klubový web.

„Co se ve skutečnosti stalo, to zůstává záhadou. Na odvoz jsme čekali více než půl hodiny a skoro stejný čas jsme strávili cestou na hotel, protože jsme jeli úplně jinou a mnohem delší trasu," dodává.

Klub chce proti jednání ze strany řeckého klubu podat k UEFA protest.

Zápas v Aténách začíná v úterý v 19:30.

Reklama

Související témata: