Chomutovská Rocknet aréna uvidí turnaj sedmnáctiletých, přiletí i Američané
Foto: Kateřina Kundertová
Louny

Chomutov - Znovu po čase dorazí do Chomutova česká mládežnická reprezentace, jíž bude tentokrát tým do 17 let. Mladíci vedení Pavlem Paterou vstoupili do sezóny třemi výhrami ve Švýcarsku, nyní je pod vrcholky Krušných hor čeká úvodní turnaj ročníku, na němž změří síly opět se Švýcary a dále s Němci, Američany a se Slováky. První bitvy se uskuteční v pátek 4. srpna, klání pěti mužstev potrvá do úterý 8. srpna.

Pokud jde o mládežnické akce, Piráti se naposledy podíleli na pořádání turnaje osmnáctiletých v únoru 2020. Tehdy však domácí soubor odehrál zápasy v nedalekém Klášterci nad Ohří. Tentokrát se všechny zápasy uskuteční pouze v ROCKNET ARÉNĚ, kde však podle nominace nenastoupí nedávno zraněný místní odchovanec Vojtěch Čihař.

I tak bude v akci řada zajímavých hráčů z dalších čtyř zemí včetně Spojených států amerických, které v těchto věkových kategoriích těží z propracovaného systému. Kdo bude chtít zmíněná střetnutí vidět, může si zakoupit vstupenky online nebo na pokladně číslo 1 ROCKNET ARÉNY v den utkání. Ta se otevře vždy 45 minut před úvodním vhazováním hracího dne a první tři hrací dny bude otevřena do 18:15.

Denní vstupenka vyjde na 100 korun, pokud si někdo zakoupí balíček všech pěti dnů zaplatí 300 korun. „Věříme, že fanoušci si najdou cestu do hlediště, kde budou otevřeny sektory na straně od kina Svět - tedy A, B, C, D a E,“ přibližuje klubový mluvčí Libor Kult s tím, že bude zajištěno také občerstvení v restauraci přímo uvnitř arény. „Provozovatel občerstvení je však připraven navýšit kapacitu podle diváckého zájmu,“ ujišťuje šéf klubové komunikace.


Program turnaje 5 zemí v ROCKNET ARÉNĚ:

Pátek 4. srpna:
15:00 Slovensko – USA
19:00 Česko – Švýcarsko

Sobota 5. srpna:
15:00 Švýcarsko – Slovensko
19:00 Česko – Německo

Neděle 6. srpna:
15:00 USA – Švýcarsko
19:00 Německo – Slovensko

Pondělí 7. srpna:
15:30 Švýcarsko – Německo
19:00 Česko - USA

Úterý 8. srpna:
13:00 Německo – USA
16:30 Česko – Švýcarsko

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru