Král českého reggae ze SuperStar Michal Šeps. Zpívám, ale chodím do práce. Vstávám každý den před pátou hodinou ráno

Michal Šeps
Michal Šeps
Foto: Nextfoto / Foto 2: se svolením Michala Šepse
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 2. 8. 2023

Tehdy mu bylo šestnáct let, když se v roce 2011 objevil v pěvecké show SuperStar. Michal Šeps byl naprosto nepřehlédnutelný a nechybělo mu potřebné sebevědomí. Díky tomu si získal nemalé publikum fanoušků, ale na vítězství to tehdy nestačilo - skončil bronzový. Redakci ŽivotvČesku.cz »král českého reggae« o sobě prozradil, že je tři roky šťastně zadaný, stále koncertuje, ale k hudbě se musí živit prací - je vedoucím ve skladu v rodinné firmě zaměřené na prodej autodílů. "Baví mě to," zdůraznil.

Mnozí si dnes už osmadvacetiletého Michala Šepse pamatují ze show SuperStar, po které svůj život zasvětil hudbě. V roce 2016 mu vyšlo debutové album.

"Teď nám vyšel nový singl a chystám svou druhou desku. Koncertuji s kapelou REGGIMENT. Musím se pochlubit, že kapela je fakt obsazením silná. Máme basáka od Janka Ledeckého - Honzu Heřmana, Jakub Hebík hraje na bicí a Michael Říha obsluhuje skvěle kytaru. Takže hudbě se věnuji pořád, ale musím chodit do práce. Covid zamíchal zle kartami. Ale nevadí mi to. Vstávám sice každé ráno před pátou hodinou ráno a živím se jako vedoucí ve skladě v rodinné firmě, která je zaměřena na prodej autodílů, ale mám svou práci rád," uvedl pro ŽivotvČesku.cz hudebník, který na SuperStar nevzpomíná v nejlepším.

"Nalepila se na mě řada podvodníčků, takže SuperStar mi něco dala, ale i vzala," upřesnil sympatický milovník reggae, který je ve svém osobním životě šťastný. "Tři roky mám skvělou partnerku a jsem fakt v klidu," dodal pro ŽivotvČesku.cz Michal Šeps, který se od doby, kdy se hudební show účastnil, vizuálně výrazně změnil.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.