Odběrové místo se vrátilo do přízemí polikliniky v Jirkově. Nabízí větší komfort
Foto: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Namísto stání v úzké chodbičce prostorná a útulná čekárna s židlemi i lavicemi a nové sociální zařízení. Tak po přestavbě vypadá právě otevřené odběrové místo firmy Unilabs (AeskuLab) v přízemí polikliniky, které se sem zpátky přestěhovalo (po dobu rekonstrukce se odběr krve prováděl ve 3. patře).

V nových, rozšířených prostorách je provozní doba každý všední den od 7 do 14 hodin.

„Cílem této úpravy bylo zvýšit komfort pacientů při čekání na odběr a zlepšení zázemí zdravotnického personálu. A to se povedlo,“ pochvaluje si jednatel Polikliniky Jirkov, chirurg Jan Vaclík.

„Jsme rádi, že se do prostor městské polikliniky podařilo zajistit tuto důležitou zdravotnickou službu na patřičné úrovni. Naši občané tak nemusí nikam dojíždět a mají veškerá potřebná vyšetření v rámci jedné budovy,“ dodává starostka Dana Havlátková Jurštaková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru