10+1 TIP NA VÍKEND! Zažijte zdarma párty u jezera nebo se opatlejte hromadou slizu
Letní večery na jezeře Most. Zdroj: město Most
Co se chystá

Ústecký, Karlovarský kraj - Co zažít během začínajícího víkendu? Redaktoři serverů ze skupiny e-deniky.cz přinášejí tipy z jednotlivých částí severozápadních Čech.

Mostecko

Letní večery na jezeře Most

6. 8. 2023 16:00 - 20:00, jezero Most

  • Hudba, drinky, léto.
  • Přinášíme skvělou zprávu. Během letních měsíců se na jezero Most vrací oblíbené hudební večery. Od konce června do konce srpna tak můžete v podvečer vyrazit k jezeru poslechnout si zajímavé interprety. Kromě skvělé hudby se můžete těšit i na příjemné zázemí s drobným občerstvením a osvěžujícími nápoji. Zkrátka letní večer, jak má být. Tento den hraje: DJ Jan Meruna.
  • Vstupné: zdarma

Teplicko

Růže od Casanovy

5. 8. 2023 19:30, Zámek Duchcov

  • V sobotu 5. srpna se pod balustrádovým schodištěm duchcovského zámku rozezní tóny milostných písní. Od 19.30 tady odstartuje další, v pořadí již 26. ročník, soutěže Růže od Casanovy. Divadlo M obsazuje každoročně do poroty známé herce a moderátory. Letos to budou Michaela Tomešová, Roman Tomeš a Václav Upír Krejčí. Večerním programem v příjemném prostředí zámecké zahrady bude posluchače provázet Alexander Hemala. Výtěžek ze vstupného bude věnovaný na podporu léčby nemocného dítěte.
  • Vstupné: 100 korun.

Slizománie

6. 8. 2023 14:00 - 17:00, Olympia Teplice

  • Olympia Teplice vás zve na velkolepou slizovou show! Děti se mohou těšit na interaktivní program s výrobou mega slizu a hudební vstoupení youtuberky LEY. Slime workshop s Megaslizounem WS probíhá paralelně s pódiovým programem i po ukončení programu. Autogramiáda bude probíhat v Cirkus parku – pokud budou mít děti zájem o podpis a fotku, je nutné uhradit zvýhodněné vstupné do Cirkus parku. V den akce platí sleva 30% na dětské vstupné do Cirkus parku! Akční cena na vstupné platí pouze 6. srpna v čase od 14:00 do 20:00 hodin. Na eventu je možnost zakoupit merch a produkty od Megaslizouna.
  • Vstupné zdarma.

Ústecko

Jak se pan Cibich na etiketu dostal

5. 8. 2023 10:00 - 17:00, Státní zámek Velké Březno

  • Hrané scény z jiného soudku. Ze života zámeckého pána Karla Chotka a Viktora Cibicha, aneb jak se tvář železničního inspektora ocitla na světoznámé pivní etiketě. V tento den nejsou možné běžné prohlídky.
  • Vstupné: 160 korun.

Děčínsko

Víkend otevřených dveří v Thunovské kapli

5. - 6. 8. 2023 13:00 - 17:00, Kostel svatého Jana Nepomuckého, Děčín-Podmokly

  • Komentované prohlídky mimořádně cenné památky kaple sv. Jana Nepomuckého probíhají vždy od 13 do 17 hodin. Objednávky prohlídek mimo uvedenou dobu si můžete objednat na telefonu: 412 518 905.
  • Vstup volný.

Litoměřicko

Večer přímo muzikálový

6. 8. 2023 20:00, Státní zámek Ploskovice

  • Scénicko-koncertní provedení muzikálových hitů světové i české hudební scény. Dvouhodinový koncert nabitý hity světových a českých muzikálů napříč historií v podání členů souboru Hudilas. Návštěvníci se mohou těšit na hudební skvosty muzikálových děl Chicago, Malované na skle, Fantom Opery, Ledové království, Jekyl a Hyde a další.

Žatecko a Lounsko

Exkurze s přírodovědci

5.8. 2023, 9:30, Zichovec

  • V sobotu pořádají přírodovědci další zajímavou exkurzi, tentokrát za nejvzácnějšími rostlinami Džbánu. Na pětikilometrovém okruhu navštíví zájemci chráněná území Smradovna a Cikánský dolík. Tam budou mít močnosti vidět vzácné druhy rostlin, které rostou pouze na několika místech v ČR. Během exkurze se dozví i o novinkách v geologické sbírce muzea a zkamenělého lesa.
  • Sraz v 9.30 u obecního úřadu v Zichovci. Akce se koná za každého počasí.
  • Vstupné dobrovolné.
  • Psali jsme ZDE.

Opočenská pouť

5.- 6. 8. 2023, 20:00, Opočno

  • Pouť začíná v sobotu od 20 hodin koncertem kapely Reflex. Program pokračuje v neděli od 14 hodin. Vystoupí zde Magda Malá a Bohuš Matuš, Postoloprtské mažoretky pod vedením Lucie Mihalčikové a Dj Tony.
  • Vstupné na koncert Reflexu je 150 korun.

Prohlídky kostelů

6. 8. 2023, 16:00, Lounsko

  • V neděli si zájemci můžou prohlédnout kostely Sv. Petra a Sv. Pomocníků, kde se koná jejich důkladná prohlídka. Provází Jaroslav Havrlant. Sraz v muzeu – dům Sokolů z Mor.
  • Vstupné dobrovolné.

Chomutovsko

Procházka kláštereckým parkem

6.8. 2023, 15:00, Klášterec nad Ohří

Na neděli připravilo město Klášterec nad Ohří procházky kláštereckým parkem s výkladem o jeho vzácných dřevinách. Zájemci se také dozvědí i něco o historii parku. Tentokrát se projde Stibalův okruh.

Sraz účastníků je v 15 hodin u zámecké kašny.

Cena vstupenky je 30 Kč (děti do 12 let zdarma).

Na akci jsme zvali ZDE

Karlovarsko

Archeologická procházka

5. 8. 2023, 10:15, Třebeň

Ještě nemáte plány na víkend a patříte mezi milovníky regionální historie? Pak jste srdečně zváni na vycházku po archeologických lokalitách Chebské pánve. Akce se uskuteční v sobotu 5. srpna a průvodci na cestě z Třebeně do Františkových Lázní vám budou Michal Beránek a Klára Hanáková z Muzea Cheb.

Sraz bude v 10:15 hodin na vlakové zastávce v Třebeni. V obci navštívíte několik historických pohřebišť a následně si prohlédnete chebskou lidovou architekturu v Novém Drahově. Hlavním cílem naplánované trasy je pak mohylové pohřebiště z mladší doby bronzové u Žírovic.
Vstupné neuvedeno

Pozvánka na akci je ZDE.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru