BK MLADA BOLESLAV
4. 8. 2023 | Klub

Odpoledne s Bruslaři: Přijď se pobavit a poznat tým pro nadcházející sezonu

M l. B o l. – V sobotu 26. srpna pořádá BK Mladá Boleslav přímo ve ŠKOENERGO Aréně zábavné odpoledne plné soutěží pro děti a též bližší seznámení s hráči A týmu pro extraligovou sezonu 2023/2024, jehož součástí bude i autogramiáda. Těšit se rovněž můžete na hudební vystoupení dvou pražských muzikálových hvězd Milana Peroutky a Nelly Řehořové.

Program

14:00 – Přivítání moderátorem, představení programu a stánků, začátek prvního modelového zápasu mládeže (2. třída)

14:30 – Slavnostní představení dresů, zahájení a start velké dětské soutěže

14:35 Pěvecké vystoupení Milana Peroutky, slavné muzikálové a světové hity

15:00 – Začátek druhého modelového zápasu mládeže (3. třída)

15:35 Pěvecké vystoupení Nelly Řehořové, slavné muzikálové a světové hity

16:00 Ukončení velké dětské soutěže a slavnostní představení týmu

16:20 Vyhlášení vítězů soutěže a předání cen

16:30 – Začátek autogramiády A týmu


V průběhu celého odpoledne bude pro návštěvníky připraveno občerstvení a FANSHOP BK Mladá Boleslav. Chybět nebudou ani maskot Embík, fotokoutek či malování na obličej. Těšit se můžete i na zajímavé rozhovory přímo na pódiu.

Soutěž pro děti bude sestávat z úkolů na jednotlivých soutěžních stanovištích, kterými je provedou osobně hráči A týmu. Po úspěšném získání všech razítek do soutěžní kartičky bude do slosování o hodnotné ceny zařazeno každé dítě.

Za spolupráci a aktivní účast děkujeme AUFEER GROUP, HAUK s.r.o., Dragon Internet, Autokomplex Menčík, pivo Garp, Klaudiánova nemocnice.

Další články

Aktuality

05.04.2024

Akademici v play off

Poslední dny a týdny rozluštily hned dvě tajenky, které se týkají mladoboleslavské akademie. Tou první je konečně umístění devítky - po porážce v semifinále naši deváťáci obsadili celkové čtvrté místo. Druhou byl postup dorostenců do play off, který Bruslaři ztvrdili vítězstvím v pátém zápase na ledě Karlových Varů, boj o zlato pro dorost začne již tuto neděli na ledě Pardubic. Oběma kategoriím děkujeme za reprezentaci klubu a dorostu přejeme hodně štěstí a sil do finálové série.

24.03.2024

Akademici v play off

Jak už jsme vás informovali, juniorům po čtvrtfinálové prohře 0:3 na zápasy s Energií sezona skončila. V boji o medaile jsou naopak stále dorostenci, kteří po vítězství 3:1 v sérii se Slavií vyzvou v semifinále karlovarský dorost. Ve stejné fázi soutěže jsou po vyřazení Komety také naši deváťáci. Ti se v semifinále utkají o postup do finále s plzeňskou Škodovkou. Všem mladíkům přejeme hodně štěstí, zdaru a sil do semifinálových bojů.

10.03.2024

Deváťáci se Zlínem

V extralize 9. tříd se narozdíl od starších mládežnických soutěží osmifinále účastní všechny postupující týmy, Bruslaři proto nejsou výjimkou. Naše deváťáky čeká předkolo se Zlínem, které se hraje na dva vítězné zápasy. Celá série odstartuje ve středu 13. března na ledě hůře postaveného týmu - tedy zlínských Beranů. Druhé a případné třetí utkání je pak na programu v sobotu 16. respektive v neděli 17. března ve ŠKOENERGO Aréně.

10.03.2024

Dorost v top čtyřce

Dorostenecký tým Bruslařů zakončil nadstavbu na čtvrtém místě a vybojoval si přímý postup do čtvrtfinále. Druhá nejvyšší mládežnická kategorie se tak úspěšně vyhnula předkolu a nyní bude čekat na svého soupeře pro první vyřazovací sérii. Stane se jím tabulkově nejlépe postavený postupující tým z předkola. Bruslaři svého soupeře poznají nejpozději v sobotu 16. března.

03.03.2024

B tým se zachránil

Mladoboleslavský B tým za sebou má úspěšné play-down. V prvním utkání porazil 6:2 Benátky nad Jizerou, ve druhém zápase sice podlehl Žebráku 2:7, to však nemění nic na tom, že se Bruslaři v Krajské lize mužů Středočeského kraje zachránili. Do baráže míří Benátky nad Jizerou B.

02.03.2024

Junioři s Litvínovem

Mladoboleslavští junioři zakončili nadstavbu na pátém místě tabulky, a tak je čeká předkolo play off. V sérii hrané na tři vítězné zápasy se utkají s Litvínovem, který jako vůbec poslední tým z nižší skupiny postoupil do vyřazovacích bojů. Naši mladíci začnou doma ve čtvrtek 7. března. Pokud byste je chtěli podpořit, pak můžete dorazit, vstupné je zdarma.