Dostala se na dno. Vyrůstala v přepychovém sídle, dnes seriálová Dona žije i s pěti dětmi v obytném voze

Tori Spelling (50), dcera jednoho z nejslavnějších filmových producentů, bývalá hvězda rekordně úspěšného seriálu Beverly Hills, 90210, žije se svými pěti dětmi v obytném autě. Tori, která žije odděleně od otce dětí, tvrdí, že neměla jinou možnost než opustit jejich společný domov. Důvod je překvapivý!

Dá se říci, že Tori Spelling se v showbyznysu pohybuje od narození. Dnes padesátiletá herečka je dcerou Aarona Spellinga, amerického televizního magnáta a jednoho z nejznámějších a nejvlivnějších filmových producentů na světě. Její otec stojí mimo jiné za takovými produkcemi, jako jsou Dynastie, Melrose Place, Starsky a Hutch, Loď lásky, Čarodějky a legendární Beverly Hills 90210 v němž Tori hrála jednu z hlavních rolí.

Tori Spelling na dně. Ze zámku do karavanu
Nezapomenutelná Donna Martinová ze seriálu vyrůstala v přepychu. Se svými rodiči a bratrem žila v sídle ve stylu francouzského zámku o rozloze více než 17 000 metrů čtverečních. Po roli v Beverly Hills dostala několik dalších, ale těžko se dá říct, že by měla závratnou kariéru. Místo toho jí velkou část uznání přinesla reality show, které se účastnila se svým manželem Deanem McDermottem a která se jmenovala Tori a Dean. Zdá se však, že po šťastném a luxusním životě Tori nezůstala ani stopa. Deník NewYorkPost právě zveřejnil fotografie, na nichž je vidět, že herečka žije v obytném voze v Kalifornii s pěti dětmi, které měla s McDermottem.

Tori Spellingová. Konec manželství, konec života doma?
Šestnáctiletý Liam, patnáctiletá Stella, jedenáctiletá Hattie, desetiletý Finn a šestiletý Beau nevypadají šťastně. Jak se stalo, že rodina opustila domov a žije v autě. Před několika týdny Tori a Dean oznámili, že se po 18 letech společného života rozhodli žít odděleně. Muž si prý sbalil věci a odstěhoval se, a herečka se pak rozhodla udělat totéž. Tvrdí prý, že neměla na vybranou, protože v domě byla plíseň, kvůli které „děti byly pořád nemocné“. Zdroje blízké bývalému páru prozradily, že Tori s dětmi nějakou dobu žila v motelech, než se přestěhovala do obytného vozu. Co bude dál?

Zdroj: NewYorkPost