InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert žáků Jaroslavy Míčkové

    středa 15.5 16:15 - ZUŠ - hrad, Strakonice

  • Akademie TJ Sokol – vystoupení všech oddílů jednoty

    středa 15.5 17:30 - Hospoda Na Nové, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Memoriál ve Skalách pro DG 303, Jaroslav Vorel pověsil kopačky na hřebík

SKÁLY – První srpnová sobota přinesla tradiční fotbalové klání. Na hřišti ve Skalách se konal 25. ročník Memoriálu Jana Budína, při kterém poměřila síly čtveřice celků – Skalská esa, DG 303 Vodňany, SK Skály a FK Protivín B. V prvním semifinále hráči DG 303 těsně vyzráli na Skalská esa a probojovali se do finále. Tady narazili na béčko Protivína, které rozdílem dvou branek přehrálo Skály. Duel o první místo přinesl napínavou podívanou. Po výhře 2:1 se z celkového vítězství radoval tým DG 303 Vodňany. V utkání o bronz uspěla Skalská esa v čele s Jaroslavem Vorlem, který se právě na jubilejním ročníku turnaje rozloučil s aktivní hráčskou kariérou. Fotbal ve Skalách ale o svou legendu nepřijde. Jaroslav Vorel se po Františku Brandýsovi od nové sezony ujme trenérského žezla. Vyhlašování výsledků se ujala prezidentka klubu Jitka Budínová společně s Jaroslavem Babákem. A nezapomněli ani na individuální výkony. Nejlepším střelcem se stal Jaromír Vorel ze Skalských es. Cenu pro nejlepšího gólmana získal Jan Vitáček (DG 303). Nejlepším hráčem byl vyhlášen protivínský Jan Moravec. Speciální cenu - Nejlepší eso získal loučící se Jaroslav Vorel. Ten obdržel svůj velký obraz ve skaláckém dresu a symbolicky pověsil kopačky na hřebík.

Pořadí:
1. DG 303 Vodňany
2. FK Protivín B
3. Skalská esa
4. Skály

Výsledky:
Semifinále:
Skalská esa – DG 303 Vodňany 1:2
SK Skály – FK Protivín B 2:4
O 3. místo
Skalská esa – SK Skály 6:2
o 1. místo
FK Protivín B – DG 303 Vodňany 1:2

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace