Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. srpna 2023 7:00
Čas čtení 0:46
Martin Adam Pavlík

Elon Musk chtěl, aby ho trénoval slavný neporažený MMA zápasník, který porazil i McGregora. Ten jeho nabídku odmítl

Elon Musk chtěl, aby ho trénoval slavný neporažený MMA zápasník, který porazil i McGregora. Ten jeho nabídku odmítl
Zdroj: Getty Images/Maja Hitij
ZAJÍMAVOSTI BOJOVÉ SPORTY ELON MUSK MMA UFC
Uložit Uložené

Musk se tentokrát přepočítal.

Jak jsme informovali v červnu, miliardáři Elon Musk a Mark Zuckerberg měli spor na sociálních sítích, který vyvrcholil tweetem šéfa Tesly. Zakladatele Facebooku vyzval k souboji v kleci. Zuckerberg následně na Instagramu napsal stručně: „Pošli mi lokaci.“


Vypadá to tak, že to oba myslí vážně, což potvrdil i šéf UFC Dana White, a jak píše Sportnet, Musk dokonce požádal o pomoc v přípravě na zápas se šéfem společnosti Meta legendárního neporaženého dagestánského MMA zápasníka Khabiba Nurmagomedova.

Doporučeno
FOTO: Mark Zuckerberg šokoval vyrýsovanými svaly vedle hvězd UFC. Elona Muska by v zápase zabil, reagují lidé na sítích FOTO: Mark Zuckerberg šokoval vyrýsovanými svaly vedle hvězd UFC. Elona Muska by v zápase zabil, reagují lidé na sítích 12. července 2023 10:46
khabib nurmagomedov
Zdroj: Wikimedia/UFC/volně k užití

Bývalý bojovník a šampion lehké váhy se skóre 29:0, který porazil i Conora McGregora, Dustina Poiriera či Justina Gaethjeho, však Muskovu nabídku odmítl. Důvody, proč tak učinil, však nejsou známy. Zápasnickou kariéru ukončil ještě v roce 2020.

Prezident UFC krátce po sporu obou miliardářů prozradil, že s oběma mluvil a jsou připraveni do toho skutečně jít. Dodal, že tento zápas chce zorganizovat pod záštitou organizace. Podle jeho slov by to byla největší bitva v historii.

„Překonalo by to všechny rekordy v rámci pay-per-view (platba za živý přenos, pozn. redaktora). Tihle kluci by získali stovky milionů dolarů na charitu,“ řekl White. Prý by možný výdělek dokonce ztrojnásobil současný rekord, který podle Whitea vygeneroval boxerský zápas Conora McGregora s Floydem Mayweatherem.

zuckerberg, musk
Zdroj: TASR/AP, Getty Images/Pascal Le Segretain
Domů
Sdílet
Diskuse