Transferový boulevard: Arabové mají v hledáčku i de Bruyneho, Turci se pokoušejí o Jorginha

Souhrn nejzajímavějších přestupových spekulací z Premier League, se kterými přišla v posledních dnech média.  

Transferový boulevard: Arabové mají v hledáčku i de Bruyneho, Turci se pokoušejí o Jorginha

Mirror: Podle informací ze Saúdské Arábie jsou místní kluby připraveny v příštím roce pokračovat v nakupování v Premier League a plánují mimo jiné pokus o získání dvaatřicetiletého belgického záložníka Manchesteru City Kevina de Bruyneho. 

Fabrizio Romano: Snaha Arsenalu získat sedmadvacetiletého španělského brankáře Brentfordu Davida Rayu je v závěrečné fázi, přičemž Gunners věří svému úspěchu natolik, že pustí svého devětadvacetiletého amerického gólmana Matta Turnera na hostování do Nottinghamu Forest

TRT: O jednatřicetiletého italského záložníka Arsenalu Jorginha se má zajímat turecké Fenerbahce, podle kterého Ital není v severním Londýně spokojený. 

Daily Echo: Bournemouth odmítl nabídku rivala z Premier League West Hamu na svého pětadvacetiletého anglického útočníka Dominica Solankeho.

Mail: Burnley zvýšilo svou nabídku za dvacetiletého záložníka Aston Villy Aarona Ramseyho na dvanáct milionů liber a ohledně možného hostování sleduje i španělského levého obránce Manchesteru United Alvara Fernandeze.

90min: Aktuální nabídka West Hamu na pětadvacetiletého mexického záložníka Ajaxu Edsona Alvareze ve výši necelých šestadvaceti milionů liber stále nedosahuje hodnoty, na kterou si ho nizozemský klub cení. 

Mail: Bournemouthu nedopadl příchod šestadvacetiletého italského záložníka Gaetana Castrovilliho z Fiorentiny za dvanáct milionů liber poté, co hráč neprošel zdravotní prohlídkou. 

Nottingham Post: Nottingham Forest se zaměří na jednadvacetiletého brazilského obránce Murilla z Corinthians jež bude stát okolo jedenácti milionů liber poté, co se neúspěšně pokusil podepsat jeho o tři roky staršího krajana Rogera Ibaneze z AS Řím.