SodaStream představuje nový výrobník Terra

Milujete perlivou vodu? Namísto pravidelných nákupů nápojů v jednorázových PET lahvích zvolte dlouhodobě udržitelné a podstatně komfortnější řešení. O každodenní dávku bublinek připravených z čerstvé kohoutkové vody se i ve vaší domácnosti postará výrobník perlivé vody TERRA. SodaStream novinka nabízí hned několik inovací pro jednodušší a komfortnější přípravu domácích bublinek.

Širší tlačítko pro sycení vody

Model TERRA patří do nové generace výrobníků SodaStream, se kterou značka přichází na trh po 14 letech. TERRA vyniká čistým a praktickým designem, který je zárukou uživatelského komfortu. Podobně jako její předchůdce, výrobník SPIRIT, i TERRA nabízí maximálně jednoduchý způsob sycení kohoutkové vody. Intenzitu jejího naperlení si pohodlně regulujete počtem stlačení širšího a ergonomičtějšího tlačítka umístěného na vrchu přístroje.


Rychlejší výměna bombičky

Jednodušší je také manipulace s bombičkou s potravinářským CO2, která je součástí balení. Nová bombička je vybavená inovativním mechanismem rychlého uchycení Quick Connect, a díky tomu ji do přístroje založíte doslova na jedno zacvaknutí. Po spotřebování plynu ji stejně jednoduše z výrobníku vyjmete. Novou bombičku na první pohled poznáte podle růžového obalu, její kapacita ale zůstává nezměněná. Připravíte s ní až 80 litrů perlivé vody.

Ještě odolnější lahev

TERRA je v základním balení dodávaná spolu s litrovou lahví pro opakované použití. Lahev je vyrobená z Tritanu, takže odolá nejen tlaku, ale i vyšším teplotám. Umývat ji proto můžete i v myčce nádobí. UV rezistentní materiál neobsahuje ani zdraví škodlivou látku BPA a lahev je tak bezpečná i při opakovaném používání.

Nová TERRA se na českém trhu prodává ve třech barvách, černé, bílé a červené za cenu 2190 Kč. Jejím pravidelným používáním můžete zredukovat spotřebu jednorázových nápojových lahví v domácnosti o tisíce kusů.

You may also like...