Transferový boulevard: Reds mají být dohodnutí s Caicedem, Real se zajímá o de Geu

Souhrn nejzajímavějších přestupových spekulací z Premier League, se kterými přišla v posledních dnech média.  

Transferový boulevard: Reds mají být dohodnutí s Caicedem, Real se zajímá o de Geu

Athletic: Liverpool se měl dohodnout na podpisu smlouvy za v Anglii rekordních sto deset milionů liber s jednadvacetiletým ekvádorským záložníkem Moisesem Caicedem z Brightonu.

Foot Mercato: Chelsea se opět zajímá o třicetiletého italského záložníka Marca Verrattiho, který nemá být součástí plánů nového manažera PSG Luise Enriqueho. 

90min: Chelsea zároveň hodlá uplatnit výstupní klauzuli ve výši dvaceti milionů liber ve smlouvě čtyřiadvacetiletého amerického záložníka Leedsu Tylera Adamse. 

Liverpool Echo: Everton se od Leedsu dozvěděl, že devatenáctiletý italský útočník Wilfried Gnonto není v tomto přestupovém okně na prodej a místo toho je nyní blízko podpisu devatenáctiletého portugalského útočníka Youssefa Chermitiho ze Sportingu Lisabon. 

Teamtalk: Manchester City byl informován, že bude muset zaplatit osmdesát milionů liber, pokud bude chtít podepsat pětadvacetiletého brazilského ofenzivního záložníka Lucase Paquetu z West Hamu

Times: Real Madrid zvažuje podpis dvaatřicetiletého španělského brankáře Davida de Gey, který je po odchodu z Manchesteru United volným hráčem, jelikož Thibauta Courtoise čeká dlouhá pauza kvůli zranění kolena.

L'Equipe: Burnley sonduje možnost, že by ještě do konce sezóny podepsalo osmnáctiletého francouzského útočníka Troyes Wilsona Odoberta s tím, že cenovka se pohybuje okolo dvaceti milionů liber.

Telegraph: Devatenáctiletý paraguayský útočník Julio Enciso z Brightonu má být nejnovějším přestupovým cílem italského mistra Neapole.