Herečka Tori Spelling bydlí v karavanu. Seriálová hvězda prochází finanční krizí

Tori Spelling je známá především díky své roli v seriálu Beverly Hills 90210. Teď se ale tato hollywoodská hvězda musí potýkat s finančními problémy. Jako by nestačilo, že je její dům zamořený plísní, objevily se také spekulace o tom, že má herečka problémy s penězi.

Tori Spelling se po sedmnácti letech manželství rozvedla s Deanem McDermottem, se kterým má pět dětí. A aby toho nebylo málo, kromě vztahové krize se ještě musela přestěhovat z domu. Ten totiž zamořila nebezpečná plíseň a herečka na to přišla až poté, co se delší dobu ona i její děti potýkaly s různými zdravotními problémy.

Mohlo by vás zajímat: Věřím, že budu nejdéle žijící osoba s rakovinou. Brenda z Beverly Hills motivuje ostatní

„Znovu na pohotovosti. Všichni jsme už celé měsíce neustále nemocní. Pak se uzdravíme a zase onemocníme. Když vše došlo do stavu, že byly děti více doma než ve škole, rozhodli jsme se zjistit, kde je příčina. Děti jsou děti a mohou přinést bacily ze školy, ale když celé dny jen spí a točí se jim hlava pokaždé, když vstanou, je jasné, že jde o něco horšího,“ informovala své fanoušky v příspěvku na Instagramu, ve kterém také odhalila, že se později ukázalo, že za všechno mohly plísňové infekce. Tori zároveň apelovala na své fanoušky, aby takovou věc nepodceňovali.

Další článek na podobné téma: Finanční horoskop: Štíři umí šetřit, Býci vůbec. Která znamení utrácejí nejvíc peněz?

Vystěhování z domu

Jejich dům byl označen jako „zdravotní riziko“ a celá rodina se musela okamžitě vystěhovat. Nějakou dobu pobývali u známých a pak ho levných motelech. Nedávno však paparazzi Tori spatřil v karavanu. Podle zdroje webu The Post má mít herečka finanční problémy.

Čtěte také: Dominiku Gottovou opět sužují problémy. Podle kamarádky chodí jíst mezi bezdomovce

Fanoušci se podivují, proč Tori nepomůže její zámožná matka. Právě ta je známou filantropkou, která po smrti manžela, televizního producenta Aarona Spellinga zdědila nemalé jmění. Většina z dědictví ve výši 600 milionů dolarů připadla totiž právě jí. Tori také nepřišla zkrátka, ale podle všeho s penězi neumí hospodařit. A právě i kvůli tomu se s matkou často hádala. V roce 2013 přiznala, že má finanční problémy, do kterých se dostala kvůli špatným investicím a bezmyšlenkovitému utrácení.

Mohlo vám uniknout: Kuchařová o rozvodu s Brzobohatým

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.