Dnes Úterý - polojasno 13°C
Zítra Středa - skorojasno 14°C
Úterý 30. 4. 2024
Svátek má Blahoslav
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.
Pražský životTrhyVíkend

Hrnčířské trhy na Kampě

2. 9. 2023 - 3. 9. 2023
O víkendu 2. a 3. září představí svou práci nejlepší tuzemští keramici a hrnčíři. Tradiční hrnčířské trhy na Kampě začnou každý den ve 13 hodin.

Děti pobaví známý kejklíř Vojta Vrtek, barokní divadlo Geisslers Hofcomoedianten se na Kampu vrátí s loveckou štvanicí na chůdách Huberte!

S pouliční hříčkou se představí soubor Johnny & Jenny – závozník z firmy Johnny servis provádí svou denní rutinu, když se mu do cesty postaví neoblomná záludná dívka. Groteskní až komiksový souboj o nadvládu nad toaletami vám představí Jonatán Vnouček a Michaela Stará.

O občerstvení se postará sociální podnik Café Therapy.

hrncirske-trhy-23


Autor: Cen

Sobota: Street food na Smíchově

Dnes ve 14:21

Street food na náplavce se koná v sobotu 4. května od 10 hodin.

První Pivní Máj u Břevnovského kláštera

Dnes ve 14:13

Ve středu 1. května se koná u Břevnovského kláštera v Praze 6 devátý ročník akce První Pivní Máj, který představí produkci českých a moravských minipivovarů. Návštěvníci mají jedinečnou příležitost ochutnat výrobky od dvaceti vybraných minipivovarů.

Výhledy z pražských věží. Série vycházek odstartuje na Petříně

Dnes v 11:40

Návštěvníci Prahy se mohou první květnový večer těšit na jedinečný zážitek sledování západu slunce z Petřínské rozhledny. Romantická prohlídka z dílny Pragensia viva zahájí sérii komentovaných vycházek „Výhledy z pražských věží,“ která zájemcům představí hlavní město...

Trhy na Budějovickém náměstí nově každé úterý a čtvrtek

Včera ve 12:57

Od 30. dubna se rozšiřuje možnost nákupu na Farmářských a potravinových trzích na Budějovickém náměstí. Nově zde najdete prodejce každé úterý a čtvrtek.

Dermacol love day

Včera v 11:13

Hudba, krása, móda a zábava v parku Grébovka ve středu 1. května.

Pálení čarodějnic v Modřanské rokli

Včera v 08:06

Sbor dobrovolných hasičů Praha-Libuš zve v úterý 30. dubna na pálení čarodějnic v Modřanské rokli u vodní retenční nádrže Libušská.

Přednáška v Praze 9: Nejsou to jen hřiby

28. dubna 2024 ve 20:47

Ačkoli téměř stoprocentně platí, že co Čech, to houbař, spousta z nás si troufne z lesa přinést jen několik málo druhů hub, které dokonale zná. Na druhé straně je však i mnoho hazardérů, kteří své mykologické poznatky čerpají z pověr či zastaralých atlasů hub. Přitom stačí jen málo a jedlé houby...

Praha 4 si připomíná oběti i hrdiny z doby nacistické okupace

28. dubna 2024 ve 14:50

Na území Prahy 4 je více než dvě stě pomníčků a pamětních desek, které připomínají oběti nacistů i hrdiny, kteří v době okupace nerezignovali a bojovali proti okupačnímu režimu. V těchto dnech k nim městská část, jako každoročně, umisťuje věnečky, aby uctila jejich...

Dopravní podnik hlavního města Prahy zve do Depa Kačerov

28. dubna 2024 v 06:59

Den otevřených dveří Depa Kačerov se koná v sobotu 4. května od 10 do 16 hodin v rámci oslav 50 let pražského metra.

Na Čarodějnice na Ladronce přilétnou UDG, Maxim Turbulenc a zpěvák Jakub Ondra

28. dubna 2024 v 06:41

Čáry, máry, fuk a jako mávnutím kouzelného proutku je tu další ročník největšího čarodějnického sletu ve střední Evropě – Čarodějnice na Ladronce. Do jednoho z nejoblíbenějších pražských parků Ladronka se 30. dubna sletí české hudební hvězdy jako kapely UDG, Maxim Turbulenc i zpěvák Jakub Ondra....

Olšanskými hřbitovy za osobnostmi 20. století

28. dubna 2024 v 06:02

Komentované procházky hřbitovy přinášejí historické příběhy, zajímavé detaily a pohledy na architekturu a umělecká díla, která jim dodávají jedinečný charakter. Ve středu 1. května v ve 13:30 hodin se projdete Olšanskými hřbitovy za osobnostmi 20. století.

Další články
Nahoru