Agátin syn Kryšpín se na Bali potkal se svou „babičkou“ Danou Batulkovou a „tetou“ Marianou Prachařovou. S Miou Agáta zase komunikuje přes mobil Sary Sandevy

Ve velkých složených rodinách bývají vztahy často komplikované. Agáta Hanychová takovou rodinu má, protože každé její dítě má jiného otce. Syna Kryšpína má s fotbalistou Miroslavem Dopitou, Miu s hercem Jakubem Prachařem a otcem malé Rozárky je Jaromír Soukup. Ač Agáta občas o Prachařovi mluví nevybíravě, nemá ráda střídavou péči, ostatní členy jeho rodiny stále bere jako své vlastní.

Její syn Kryšpín totiž teď tráví dovolenou na Bali se svým otcem, kde se náhodou potkal se svou skoro babičkou a skoro tetou. Mariana Prachařová přidala na svůj Instagram společnou fotku na pláži a je vidět, že vztahy mezi nimi jsou stále v pořádku. Agáta začala randit s Jakubem Prachařem, když Kryšpínovi byl 1 rok, jak píše portál Super, takže ho bral jako vlastního syna a utvořili si spolu pěkný vztah.

„Párkrát se mě tu ptali, jestli je to můj brácha a dokonce jsem dostala kompliment, že vypadám na osmnáct. Holt mladá teta. A tohohle našeho blonďáka miluju,“ napsala Mariana ke snímku, kde Kryšpínovi dělá oslí uši a Dana ho líbá na tvář. Přece jen mu nějaký ten čas dělala babičku a na to se jen tak nezapomíná.

O Kryšpínově dovolené se zmínila i jedna Agátina sledující v živém vysílání, které modelka sdílela na svém profilu. Agáta setkání s Danou Batulkovou a Marianou potvrdila. „Máme všichni dobré vztahy. Třeba se to někomu bude zdát divné, ale my to takhle máme,“ řekla Agáta ve vysílání. Mimo jiné se natěšeně pochlubila, že opět bude mít u sebe Miu, která trávila čas se svým otcem.

Jinou fanynku proto zajímalo, jak vypadá komunikace s Miou, když je s Jakubem. „Komunikuju tak, že volám Saře. Kuba teď hodně točil, takže Sara byla s Miou na jeho natáčení a volají mi přes Sařin mobil. Je to komplikované, ale je dobré se snažit vycházet se všemi,“ přiznala Agáta, která už se s novou, mladší partnerkou svého bývalého muže zřejmě smířila. Je dost možné, že Sara má na Jakuba, ohledně jeho péče o svou dceru, nějaký vliv a Agátě se to zamlouvá.

Zdroje: autorský text, Super