Aquadrom v Mostě uzavřel na několik týdnů vnitřní bazény, venkovní areál zůstal otevřený
Aquadrom v Mostě, venkovní bazény. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Po dvaceti letech nepřetržitého provozu je nutné vyměnit vzduchotechniku na Aquadromu v Mostě. Práce právě začaly a vyžádaly si omezení provozu.

Od 14. srpna je uzavřena bazénová hala a další vnitřní prostory kromě služeb typu pedikúra či masáže.

Ing. Michal Hartman, ředitel Technických služeb města Mostu

Výměna vzduchotechniky přinese kvalitnější prostředí, lepší řízení kvality vzduchu v areálu. Plánovaná uzavírka je do 3. listopadu. Samozřejmě pokud by dodavatel byl schopen realizovat celou akci dříve, tak nebudeme s otevřením otálet,“ uvádí ředitel Technických služeb města Mostu Michal Hartman. Technické služby jsou provozovatelem areálu.

Vodní radovánky si nyní mohou lidé užívat do sytosti ve venkovních bazénech. „Budou otevřené tak dlouho, dokud to počasí umožní,“ dodal Michal Hartman. Obvykle se venkovní část areálu zavírá v průběhu září.

Aquadrom Most prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2003.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru