Andělská poselství na středu: Vodnáři posunou svůj vztah na další úroveň, Rakům by se mohlo zadařit v loterii

Andělská poselství na středu: Vodnáři posunou svůj vztah na další úroveň, Rakům by se mohlo zadařit v loterii
Na středu si hvězdy přichystali mnoho výzev. Pro každé znamení horoskopu však zcela jinou. Podívejte se, jaká je ta vaše.

Středa nemá žádného společného jmenovatele. Někteří z vás budou řešit práci, další rodinu a vztahy, jiní zdraví nebo finanční situaci. I co se týče energie, bude to u každého znamení jiné. Proto buďte ohleduplní a vnímejte lidi kolem sebe. I když vy můžete mít naprosto skvělý den, kdy máte pocit, že můžete skály lámat, váš protějšek na tom může být zcela opačně.

Beran (21. března - 19. dubna)

Vaše baterie jsou plně nabité. Máte chuť podnikat nová dobrodružství. Tuto dynamickou energii přenesete i na svého partnera a dostanete ho z komfortní zóny, což vdechne vašemu vztahu nový vítr do plachet.

Býk (20. dubna - 20. května)

Připomeňte sobě i svému partnerovi, jak důležitá je pro váš vztah komunikace. Pokud chcete svému partnerovi něco říct, prostě to řekněte. Mimo to je dnes skvělý den na finanční investice.

Blíženci (21. května - 21. června) 

Dnes se nepouštějte do žádných nových dobrodružství. Všechny negativní věci v následujících dnech pominou a obnoví se zdravé vztahy. Dnes se však soustřeďte na sebe. Vaše zdraví a stres vás budou vyčerpávat, proto buďte večer řízení opatrní.

Rak (22. června - 22. července) 

Práce, kterou děláte, vám nepřináší pocit uspokojení. Máte pocit, že byste mohli dělat mnohem lepší práci za více peněz. Začněte hledat nové možnosti zaměstnání. Dnes byste mohli také zkusit štěstí v loterii či nějakých soutěžích, protože ve vzduchu visí nečekaný finanční zisk.

Lev (23. července - 22. srpna)

Pokud se dnes nebo někdy v blízké době chystáte na cestu, sepište si seznam všech věcí, které potřebujete mít s sebou. V poslední době jste totiž poměrně roztržití a mohli byste něco velmi důležitého zapomenout.

Panna (23. srpna - 22. září)

Panny, musíte zapracovat na svých komunikačních dovednostech. To zlepší váš současný nebo potenciální budoucí vztah. Také místo pečlivého plánování a organizování všeho a všech, se snažte žít okamžikem a užívat si přítomnosti.

Váhy (23. září - 22. října)

Je velmi pravděpodobné, že zadané Váhy budou mít pocit, že jejich vztah poněkud ochladl. Zamyslete se nad tím, co můžete udělat pro to, aby se do vašeho vztahu vrátila jiskra. Nezadané Váhy dnes pocítí jiskření v přítomnosti kolegy či známého ve znamení Lva.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Jste ve skvělém zdravotním stavu a ve výborné kondici. Jezte více "dobrých tuků", jako je avokádo a ryby. Nebuďte příliš přísní, pokud jde o dodržování diety. I když chcete zhubnout, pokud na to půjdete příliš zhurta spíše si uškodíte.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

V práci můžete mít problém soustředit se na úkol, který potřebujete dokončit. Snažte se proto odfiltrovat veškeré rušivé podněty. Po obědě vám možná zavolá dobrý přítel. Pokud máte čas a prostor, zajděte za ním.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Zadaní Kozorozi mohou mít dnes malý problém v komunikaci. Je to tím, že váš styl vedení rozhovorů může působit poněkud agresivně. Pokuste se také lépe pracovat se stresem. Život vám každý den předkládá mnoho situací a vy byste je neměli vnímat černobíle.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Pokud s někým již nějakou dobu chodíte a cítíte se s ním opravdu šťastní, přemýšlejte o dalším kroku. Nemá smysl zbytečně otálet. Určitě najdete kreativní způsob, jak to udělat. Pokud dnes někam cestujete, potkáte někoho, kdo s vámi může mít špatné úmysly. Zůstaňte milí, ale buďte opatrní.

Ryby (19. února - 20. března)

Pokud dnes cestujete nebo pokud jste dnes přijeli na dovolenou, nezapomeňte, že to nejlepší, co můžete dělat, nemusí být nutně "tradiční" turistické aktivity. Vyzkoušejte i něco nového a netradičního.

Zdroje článku: