Bohužel další! UFC legenda oficiálně potvrdila konec kariéry

UFC

Nevýhodou toho, když jste MMA fanoušek hodně dlouho, je to, že musíte postupně sledovat, jak se vyvíjí osudy velkých legend. Někteří prohrávají, někteří nevědí kdy přestat a někteří se neustále vrací. Co však i tací, kteří jsou schopni poznat, že už přišel čas Příkladem může být Glover Teixeira, který měl možnost se rozloučit na domácí půdě, byť od Hilla dostal pořádný výprask. Nově je třeba si ze seznamu legend škrtnout další velké jméno, které oficiálně končí.

Průměrný člověk to vydělá za 5 let! Na jaký balík si Vémola přišel odvetou s Kinclem?

Jednu z nejlepších bojovnic na světě Joannu Jedrzejczyk jsme měli naposledy možnost vidět v boji na památném turnaji UFC 275, kde Jiří Procházka právě v souboji se zmíněným Gloverem Teixeirou získal titul šampiona polo-těžké váhy. Joanna tehdy bojovala s Weili Zhang, která jí bohužel ukončila hodně tvrdou otočkou. Známá Polka, která má na kontě 5 titulových obhajob, se po prohře nechala slyšet, že nejspíš končí, ale v USADA testovacím programu i nadále zůstávala.

Dokonce si vážně pohrával s myšlenkou, že se vrátí, ale bohužel se objevilo zranění ramene, které si vyžádalo operaci a které rozhodlo o konci kariéry. Joanna totiž nyní oficiálně informovala organizaci UFC o svém konci kariéry, tedy je vyřazena z testování a tabulek.

Bohužel tak končí další velká éra. Jedrzejczyk totiž ve své době patřila mezi absolutní špičku a obávanou šampionku, která své soupeřky zasypávala desítkami a stovkami úderů. Pak však přišel duel s Namajunas, který Polku tak trochu odčaroval. Stále však předváděla skvělé výkony. Například první souboj s Weili Zhang mnozí považují za nejlepší zápas v historii ženského MMA, s čímž se dá s radostí souhlasit, protože šlo o doslova nesmysl štípanou od začátku až do konce.




   

Joanna se teď pokusí dát pozornost dalším bojovníkům, jako je třeba Bryczek

„Moc se těším, až Roberta Bryczeka v blízké době uvidím v UFC. Rozhodně ho sledujte, protože je to excelentní válečník, který má navíc velké srdce a obrovský talent,“ chválí UFC veteránka Joanna Jedrzejczyk, která se do MMA světa nesmazatelně zapsala jako jedna z nejlepších bojovnic všech dob. Ve své době byla totiž v podstatě neporazitelná a tvrdě porážela jednu vyzyvatelku za druhou. Pak však přišla Rose Namajunas, která započala období, kde se přeci jen několik proher nakupilo.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený Joanna Jedrzejczyk (@joannajedrzejczyk)

 




  

Jak Polák hodnotí šampiona Kincla?

„Kincl je všestranný, ale to já taky, i když to spousta fanoušků neví. Doufám, že si v tomto zápase vyzkouším všechny aspekty MMA,“ nechal se Bryczek slyšet pro MMA Memes. Mnozí mají za to, že to bude pro Poláka zatím největší kariérní zkouška, „To ukáže až zápas, ale já budu připraven na největší výzvu své dosavadní kariéry.“

Robert, který soupeře ničí v prvních kolech, se tentokrát bude muset připravit až na pěti-kolový souboj, což by však podle něj neměl být problém, „Plán příliš měnit nebudu, domácí chléb s máslem přece chutná nejlépe. Možná strávím víc času v horách a přidám víc sparingu, i když skoro vždycky trénuju, jako bych jel na pět kol.“

Je jasné, že Bryczek bude hrozit hlavně v prvním kole a čím bude zápas delší, tím více navrch asi bude mít Kincl. Ten si navíc může do přípravy pozvat Zdeňka Polívku, který už Poláka v minulosti porazil na body, takže na něj má určitě recept, který by mohl šampion zařadit do své přípravy.






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *