V Novém Mestě nad Váhom zmizely hned tři nezletilé dívky. Souvislost mezi případy není jasná

Slovenská policie v Novém Mestě nad Váhom ve středu vyhlásila pátrání po třech dívkách. Informovala o tom slovenská média s tím, že není jasné, jestli mezi případy existuje nějaká souvislost.

Okresní ředitelství policie v Novém Mestě nad Váhom vyhlásilo ve středu pátrání po třech dívkách. Jde o čtrnáctiletou Štefánii Pihíkovou, patnáctiletou Elišku Malíkovou a sedmnáctiletou Vieru Margetinaovou. Informoval o tom slovenský web trencin.zoznam.sk.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Komu patří kokain v banánech? Kriminalistům pomůže systém Reliéf i možné otisky prstů

Nejmladší z pohřešovaných, čtrnáctiletá Štefánia Pihíková, má štíhlou postavu. Podle informací policie váží přibližně 52 kilogramů a měří 160 centimetrů. Má dlouhé rovné černé vlasy. Popis jejího oblečení není znám.

Patnáctiletá Eliška Malíková má štíhlou postavu a měří 161 centimetrů. Má černé dlouhé vlnité vlasy. Co měla v době zmizení na sobě, policisté neuvedli.

Poslední z pohřešovaných, sedmnáctiletá Viera Margetinaová, je 165 centimetrů vysoká a váží zhruba 70 kilogramů. Má černé dlouhé rovné vlasy. Ani v jejím případě policie neuvedla popis oblečení, které měla v době zmizení na sobě.

Pokud jste některou z hledaných osob viděli nebo máte informace, které by pomohly k jejímu vypátrání, kontaktujte policii na lince 158.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Padne výjimečný trest? Žena porodila do záchodu, holčička zemřela. Podle soudu jde o vraždu

Tagy: