UPOZORNĚNÍ: Ve velké části Teplic dojde k přerušení dodávky vody
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - Společnost Severočeské vodovody a kanalizace, a.s. oznámila, že dnes tj. v pátek 18. srpna od 22 hodin dojde k přerušení dodávky vody pro cca 15 tisíc obyvatel města Teplice.

Při včerejší opravě poruchy na vodovodním řadu bylo zjištěno, že je nezbytné odstavení dalších přívodů vody pro možnost výměny poruchového šoupěte. Tato výměna je důležitá pro bezproblémové zásobování obyvatel ve vyšších patrech činžovních domů.

Dodávka vody bude přerušena ve 22 hodin, aby po vypuštění řadu, tzn. cca v 1 hodinu po půlnoci, mohlo být šoupě vyměněno. V případě, že se podaří realizovat všechny úkony spojené s touto opravou, nad ránem bude vodovodní řad napuštěn a kolem 8. hodiny ranní bude dodávka vody obnovena. Po obnovení dodávky může dojít k dočasnému zakalení vody.

Přerušena dodávka pitné vody v Teplicích bude v ulicích 14. října, 5. května, Aloise Jiráska, Antala Staška, Antonína Sochora, Arbesova, Boční, Bohosudovská, Bohuslava Martinů, Brandlova, Březinova, Československých legií, Dobrovského, Doubravská, Drážní, Důlní, Edisonova, Elišky Krásnohorské, Emilie Dvořákové, Fibichova, Fojtovická, Fráni Šrámka, Františka Hrubína, Fügnerova, Gagarinova, gen. Svobody, Habartická, Haškova, Havířská, Havlíčkova, Heydukova, Hlávkova, Horská, Hrázní, Husova, Chmelová, J. Á. Komenského, Jana Koziny, Janáčkova, Jankovcova, Jiřího z Poděbrad, Jižní, Josefa Hory, Josefa Ressla, Josefská, Julia Payera, K Zámečku, Karla Aksamita, Karoliny Světlé, Klášterského, Klicperova, Krušnohorská, Lesní, Lomená, Macharova, Máchova, Májová, Marie Majerové, Maršovská, Masarykova třída, Metelkovo náměstí, Mikoláše Alše, Mírová, Modlanská, Na Bramši, Na Haldách, Na Rozhraní, Na Zborově, Nábřežní, Nedbalova, Nerudova, Obránců míru, Okružní, Olbrachtova, Palackého, Pestalozziho cesta, Petra Bezruče, Petra Jilemnického, Pod Kopcem, Polní, Potoční, Proboštovská, Průjezdná, Přítkovská, Puškinova, Raisova, Riegrova, Růženy Svobodové, S. K. Neumanna, Seifertova, Severní, Scheinerova, Skupova, Smetanovo náměstí, Sovova, Srbická, Stanová, Stará, Střední, Středová, Šmeralova, Štúrova, Táborská, Thámova, Trnovanská, U Červeného kostela, U Lesíka, U Nových lázní, U Pivovaru, U Plovárny, U Vlastního krbu, U Zámečku, Unčínská, Úzká, Vojanova, Východní, Zahrádky, Zemská, Žižkova, v Krupce v ulicích Dvořákova, Eduarda Proppera, Kateřinská, Na Lukách, Pod Dolní drahou, Průmyslová, Větrná, v Proboštově v ulicích Chrpová, Levandulová, Proboštovská, Růžová, Zemská, v Srbicích

Vzhledem k rozsahu zásobované oblasti, kterou je nutno odstavit pro možnost opravy, přistupuje společnost k tomuto v nočních hodinách a jejich snahou je co nejdřívější zvládnutí opravy.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru