Pomozte s choreografií na severní a východní tribuně

Na nedělní domácí ligové utkání proti Baníku Ostrava připravila Tribuna Sever choreografii přes celou severní tribunu a Tribunu Františka Veselého. Pro její správnou realizaci si prosím přečtěte pokyny níže.

Nejdůležitější pokyny:

  1. Nehýbejte s připravenou plachtou v přední řadě.
  2. K roztažení dojde pár minut před začátkem utkání. Místa v řadě, kde bude choreografie uložena, budou po jejím roztažení uvolněna.
  3. Poslouchejte pokyny spíkra a známých lidí z Tribuny Sever.
  4. Plachtu roztáhněte až na pokyn spíkra.
  5. Držte ji plně roztaženou až do doby, než budete vyzváni k jejímu spuštění.
  6. Do plachty nebouchejte a nepoškozujte ji.

Děkujeme a omlouváme se držitelům permanentek a vstupenek do prvních řad za způsobenou komplikaci.

Pro fanoušky, kteří trpí např. klaustrofobií, doporučujeme prožít začátek zápasu v koridoru stadionu a počkat na stažení plachty. Celá akce by měla trvat v rámci minut. Děkujeme za pochopení.

Aktuálně

B-tým s Kolářem v zádech porazil rezervu Táborska

dnes
Slávistický B-tým v pátek 17. května ve 27. kole ČFL skupiny A vyzval rezervu Táborska. Sešívaní zvítězili 2:0, prosadil se Daniel Toula a Jan Trédl. Po sedmi měsících se mezi tři tyče vrátil Ondřej Kolář.

MATCHDAY Plzeň. Osky, usměj se!

dnes
První výhra nad Viktorií Plzeň v tomto ligovém ročníku FORTUNA:LIGY byla bez bariér. Oscar Dorley svou dělovkou zpoza vápna překvapil spoluhráče, fanoušky i sám sebe. Kamery MATCHDAY byly u toho.

PREVIEW: Kerbr a Jurásek před Slováckem

včera
K předposlednímu zápasu letošní sezony cestují slávisti do Uherského Hradiště, v sobotu od 17:00 je čeká střetnutí s domácím Slováckem. O duelu promluvili asistent Milan Kerbr a záložník Matěj Jurásek.

Další články