Bus Simulator 21 - rozšíření School Bus Extension

Bus Simulator 21 obdrží placené rozšíření se školními autobusy

20. 8. 2023
Zdroj náhledu: astragon Entertainment

Letní prázdniny se pomalu chýlí ke svému konci a spousta z vás se bezpochyby připravuje na nový školní rok. Na něj se připravuje i studio stillalive, které ke konci prázdnin vydá do své hry Bus Simulator 21 nové placené rozšíření se školními autobusy.

Zdroj: astragon Entertainment

Rozšíření Bus Simulator 21: School Bus Extension dorazí 30. srpna a nabídne tři typy školních autobusů americké značky Blue Bird. Konkrétně jde o modely All American FE, All American RE a Blue Bird Vision. Kromě autobusů nabídne rozšíření i řadu nových misí, včetně převozu děti do školy. Vaším úkolem bude vyzvedávat děti na různých zastávkách ve městě a převážet je do některé ze školních budov, které byly nedávno do hry implementovány za účelem budoucího vydání tohoto rozšíření.

Cena rozšíření Bus Simulator 21: School Bus Extension by měla být 12,99 euro a rovněž bude i součástí Season Passu, který stojí 24,99 euro. Datum vydání je naplánováno na 30. srpna, přičemž toto rozšíření bude poprvé viděno v rámci letošního Gamescomu, který startuje 23. srpna. Pokud byste se o hře Bus Simulator 21 chtěli dozvědět něco více, můžete v naší recenzi. Školní autobusy můžete jako náklad převážet také v rámci nového rozšíření American Truck Simulator: Oklahoma. Dojmy z tohoto DLC naleznete zde

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.