Zájem fanynek Adama Vaculu těší. Fešák ze Zlaté labutě má ale po boku Besky z MasterChefa
Zdroj: herminapress

Zájem fanynek Adama Vaculu těší. Fešák ze Zlaté labutě má ale po boku Besky z MasterChefa

Vytvořeno dne 21.08.2023

Adam Vacula, jeden z hlavních hrdinů seriálu Zlatá labuť, přišel i se svou přítelkyní Besky ze show MasterChef na snídani do pražské kavárny. Tam se sešel s ostatními herci a to znamená, že další sezony Zlaté labutě míří k divákům.

Klíčovým tématem druhé série je sounáležitost a udržení lidskosti v nelidské době. Doteď šlo o lásku, teď jde o život. Tlak doby sílí. Dějově se posouváme do léta 1939, a tak pro naše hrdiny přituhuje. Zlatá labuť se také více přesouvá z obchodního domu do exteriérů.

„Nedávno jsem se potkal na place s režisérem Petrem Nikolaevem ve vile rodiny Kučerových, kde jsem poprvé viděl, jak krásnou zahradu vlastně máme,“ usmíval se představitel Petra Kučery, který se, stejně jako Zlatá labuť těší velké popularitě. „Jsem rád, že seriál sleduje čím dál víc lidí a že to lidi tak sbližuje. Za to jsem moc vděčný a na zprávy snažím odpovídat, moc si toho vážím.“

Se svojí seriálovou láskou Bárou v podání Marty Dancingerové se Adam zná ze školy. „Známe se z DAMU. Marta byla tuším dva roky nade mnou, ale na jevišti jsme se zatím nepotkali. O to víc je to setkání tady příjemné.“

A na co se fanoušci Zlaté labutě mohou na podzim těšit? Vynucená svatba Petra s Markétou připravila Báru o poslední jiskřičku naděje na společnou budoucnost s Petrem. A není to poslední obrovská rána, která ji čeká. Navíc už v obchodním domě není vítána, musí se stáhnout do ústraní a zmizet z Petrova života.

Irenina homosexualita a její milostný poměr s prodavačkou Alenou už nejsou tajemství. Kučerovi se rozhodnou jednat. Irena ztrácí své výlučné postavení a mezi sourozenci se rozbíhá boj o moc. Irenu čeká největší zkouška a zároveň ponížení jejího života.

Spolupráce s Gruberem přinesla výsledek v podobě vlivového spojení rodin Kučerů a Dietrichů. Opravdová mocenská hra ale teprve začíná.

Na scénu se vrací nenáviděný ředitel Bouchner, je silnější než kdy dřív, má řadu nevyřízených účtů a žádné slitování.

Odboj Čechů proti uchvatitelům mezitím sílí. A roste i nebezpečí, které hrozí každému, kdo se Němcům znelíbí. Eva bruslí na velmi tenkém ledě, když se pokouší využít svého charismatu, aby ovlivnila samotného Grubera. Její dobrá vůle se může zle nevyplatit…