Mountfield otvírá novou prodejnu v Galerii Butovice v Praze

Společnost Mountfield otevře ve čtvrtek 24. srpna 2023 novou moderní prodejnu v obchodní Galerii Butovice v Praze. Ta nahradí původní prodejnu v Praze - Stodůlkách. Během slavnostního otevření ve dnech 24.-25. srpna budou moci návštěvníci využít nejen mimořádně nízké ceny v rámci probíhajícího posezonního výprodeje na všechno, a navíc ještě získají 10% slevu na celý sortiment. A prvních 200 zákazníku obdrží zdarma k nákupu nad 500 Kč jednu láhev kvalitního vína z chilského vinařství Bisquert.

Nová prodejna má celkem 1540 m2, z nichž na prodejní plochu přístupnou zákazníkům připadá 758 m2. Zbytek tvoří sklad, zázemí personálu a servis. Prodejna splňuje veškeré prvky moderního nakupování, je standardně vybavena samoobslužnou částí pro rychloobrátkové zboží i interaktivními panely, na kterých mohou prodejní technici předvádět zákazníkům nejen veškerý sortiment, ale i edukativní videa. V prodejně je zakomponováno interiérové bazénové centrum s bazénem Porto z luxusní řady Mercury, dále nadzemní bazén, tři modely akrylátových vířivých van a dva modely nafukovacích vířivek, což pomůže zákazníkům při výběru konkrétního bazénu či wellness produktu. Součástí prodejního centra je také servis, u něhož zákazníci ocení vysokou kvalitu poskytovaných služeb. Samozřejmostí je možnost komfortního parkování v areálu obchodního centra.

„Modernizace a revitalizace prodejní sítě je součástí naší dlouhodobé firemní strategie a investujeme do ní nemalé finanční prostředky. Jedním z důvodů jsou i měnící se požadavky zákazníků na moderní nakupování a naší prvořadou prioritou je neustálé zlepšování péče o zákazníka, o jeho komfort při nakupování a s tím spojeného rozšiřování služeb i sortimentu produktů. Proto systematicky zvětšujeme prodejní plochy, vylepšujeme interiérovou navigaci, rozšiřujeme a modernizujeme servisní zázemí, skladové prostory, a to jak pro zboží, tak i pro náhradní díly. Z průzkumů spotřebitelského vnímání a také z mnoha ocenění, které Mountfield získal v posledních letech, je zřejmé, že jdeme správnou cestou,“ vysvětluje předseda představenstva a generální ředitel společnosti Mountfield Michal Pobežal.

Mountfield provozuje celkem 58 prodejen v České republice a 18 na Slovensku a také svůj e-shop.

Mountfield působí na českém trhu od roku 1991 a v současnosti provozuje celkem 76 vlastních prodejen, z toho 58 v České republice a 18 na Slovensku. Mountfield je největší specializovaný maloobchodní prodejce širokého sortimentu zahradní techniky, bazénů, zahradního nábytku a dalších potřeb pro zahradu v Evropě. V roce 2021 získal Mountfield ocenění Superbrands ČR a SK, a potvrdil tak svou pozici jedné z nejvýznamnějších značek v ČR a SK. V roce 2022 se Mountfield zvítězil v anketě Nejdůvěryhodnější značka, v kategorii Zahradní technika jak v ČR, tak i na Slovensku. Cenné pro Mountfield je, že o tomto ocenění rozhodli v nezávislém hlasování samotní zákazníci. V roce 2019 získal cenu FAIR PLAY 100 nejlepších zákaznických zkušeností v ČR, kterou vyhlašuje společnost KPMG. Na Slovensku získal Mountfield v roce 2018 ocenění QUDAL v kategorii zahradní nábytek.

Klíčová slova ČR-trh-hobby-obchod-Mountfield

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Obchod, marketing

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.