Je více podobná matce, nebo otci: Vivien Babišová vyrostla do krásné ženy

Vivien Babišová s matkou Monikou
Vivien Babišová s matkou Monikou
Foto: Nextfoto
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 22. 8. 2023

Manželka bývalého premiéra Andreje Babiše se na sociální síti pochlubila společnou fotografií s dcerou Vivien. A první, co při pohledu na snímek mnohé napadne, je, zda se atraktivní blondýnka podobá spíše matce, nebo naopak otci. Jisté je to, že Monika Babišová pro ŽivotvČesku.cz prozradila, že dcera podědila část povahových vlastností po svém otci. Jednu však výrazně.

Mohlo by se zdát, že na pohled svou matku Vivien Babišová rozhodně nezapře, ale nepochybně i po otci má některé rysy. Pokud jde však o povahové vlastnosti - tak v tomto případě je jedna, která je pro jejího otce typická.

"Dcera po manželovi zdědila urputnost," uvedla před časem Monika Babišová pro ŽivotvČesku.cz s tím, že někdy je to dobrá vlastnost a někdy méně.

Ze snímku, kterým se Monika Babišová pochlubila, je zřejmé, že Vivien po ní zdědila půvab. Hluboké oči a rozkošně tvarovaný nos se v ženské linii zřejmě také dědí.

Podle manželky opozičního politika je Vivien velmi citlivá dívka, která netrpí žádnými rozmary. "Dcera je velmi skromná a starostlivá," prozradila pro ŽivotvČesku.cz Monika Babišová. "Jsem na ni pyšná, protože je velmi dobrá a šikovná studentka," zdůraznila dále na dotaz redakce. Vivien studuje dálkově, piluje francouzštinu a hru na kytaru, ve volném čase se zajímá o chov koní.

Díky tomu, že je dcerou miliardáře, by mohla mít bezstarostný život, ale její vrozená citlivost ji nutí vnímat to, co se kolem ní děje.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.