Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
ČTK
23. srpna 2023 8:59
Čas čtení 0:26

V Otrokovicích vypukl velký požár. Vyhlásili nejvyšší stupeň poplachu, neotevírej okna

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V Otrokovicích vypukl velký požár. Vyhlásili nejvyšší stupeň poplachu, neotevírej okna
Zdroj: HZS Královéhradeckého kraje

Kvůli požáru průmyslového objektu v Otrokovicích na Zlínsku hasiči vyhlásili zvláštní, tedy nejvyšší stupeň poplachu. Zasahuje 27 jednotek.

Oheň stále není pod kontrolou a dále se šíří. ČTK to řekl mluvčí krajských hasičů Adam Fuksa. Zatím nebylo hlášeno žádné zranění. Dým je vidět zdálky.

Požár na třídě Tomáše Bati byl nahlášen před 05:30. „Hořet začala autodílna, ale momentálně už jsou v plamenech v podstatě všechny objekty, které tam jsou,“ řekl Fuksa krátce před 08:30. Na místě je 27 hasičských jednotek a zhruba 50 kusů techniky, včetně výškové. „Hovořit o jakýchkoliv příčinách nebo škodě je zatím zcela předčasné,“ podotkl mluvčí.

O požáru informuje město na svém webu. „Nedošlo k zahoření nebezpečných látek, přesto doporučujeme nezdržovat se v zakouřené lokalitě. Počítejte s dopravním omezením,“ uvedlo. Podle Fuksy by lidé neměli větrat.

Domů
Sdílet
Diskuse