The Invincible náhled

The Invincible zná své datum vydání

23. 8. 2023
Zdroj náhledu: IGDB.com

O nadcházejícím sci-fi počinu jsme vás již několikrát v minulosti informovali. Jedná se o videoherní adaptaci románu od Stanislava Lema, na které pracuje vývojářské studio Starward Industries, jež je plné veteránů ze studií, jako je například CD Projekt Red nebo Techland. Je tedy bezpečné říct, že titul se nachází ve zkušených rukách a mohlo by se jednat o velice kvalitní příběhovku. Zda titul bude vážně úspěšný, se dozvíme již brzy, bylo totiž oznámeno datum vydání, a to 6. listopadu tohoto roku. The Invincible vyjde na PlayStation 5, Xbox Series X/S a PC.

Vžijete se zde do role astrobioložky Jasny, která se nachází na nepřátelské planetě nesoucí název Regis III, kde se snaží najít zbytek své posádky. Titul bude nabízet jedenáct různých konců na základě vašich rozhodnutí učiněných v průběhu hry. Těšit se také můžeme na výborné vizuální zpracování a dovolím si vyzdvihnout i skvělý dabing, který mě v demu velice mile překvapil.

Znovu tedy připomínám, zaznačte si v kalendáři 6. listopadu a nezapomeňte si přidat The Invincible do svého seznamu přání na Steamu.

Adéla Pfefrová

Od útlého dětství sledovala staršího bratra, jak hraje hry. A nakonec se to i pro ni stalo její vášní. V současné době téměř každý den ztrácí své nervy u hry Counter-Strike: Global Offensive, kterou hraje dlouhých 5 let. Její slabostí jsou rozhodně survival hry, jako například The Long Dark nebo The Forest. Svojí povahou je extrovert, když zrovna nesedí u her nebo seriálů, ráda poznává nové lidi a věnuje všechen svůj volný čas svým přátelům a rodině.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.