Celoživotní nenávist

Josef Langmiler byl charismatickým mužem. Mohl mít každou, na kterou si ukázal. Uměl se chovat, byl zdvořilý a jeho podmanivému hlasu nešlo odolat. Nebylo se čemu divit, když se do Langmilera zamilovala krásná Ljuba Benešová

„Pepík se oženil se spolužačkou z konzervatoře ze Zlína. Pepík si vzal strašně fajn ženu, byla to Ljuba Benešová, byla nesmírně hezká," uvedla Langmilerova sestřenice Ivana Kotková

Přesto se na první pohled idylický pár bezproblémového manželství nedočkal. Jejich svazek byl narušený především tím, že se páru nepodařilo počít potomka. „Neměli dítě, a jejich manželství bohužel skončilo zhruba tak po pěti letech," dodala Kotková. 

Po zhruba 5 letech společného soužití byl vztah Langmilera a Benešové plný neshod a hádek. Nikam se neposouval a šance na zlepšení byla v nedohlednu. 

K celkové nepohodě nepomohl ani fakt, že Langmiler přijal angažmá v ostravském divadle. Zde totiž působil herec a milovník žen Jiří Adamíra. Adamíra byl známý sukničkář, který vždy dostal vše, po čem zatoužil. 

Nová láska

Netrvalo dlouho a Adamíra začal Langmilerově manželce nadbíhat. Byl doslova posedlý tím ji dostat. 

Pro více informací se podívejte na toto video: 

Zdroj: Youtube

„Byl milý a pozorný a dovedl dělat psí kusy, aby vás získal. To teda dělal, protože jsem se napřed přece jenom trošku bránila," uvedla po letech Ljuba Benešová. Přes počáteční zábrany a snahu zachránit manželství s Langmilerem, Benešová svodům nové lásky podlehla. 

Rozhodla se ukončit manželství s Langmilerem, což v muži s uraženým egem vyvolalo velkou nenávist. Na svého soka útočil pěstmi pokaždé, kdy se potkali a jeho zloba trvala až do konce života. 

Benešová a Adamíra se vzali, jejich manželství však nevydrželo. Důvodem jejich rozvodu byly Adamírovy neustálé milostné avantýry. Po rozvodu si vyhlédl o 20 let mladší herečku, Hanu Maciuchovou, se kterou tvořil pár po zbytek života. 

Langmiler žil krátce s Věrou Chytilovou a Jiřinou Bohdalovou. Nakonec našel štěstí u ženy jménem Eva, se kterou zůstal až do své smrti. 

Zdroje: www.super.cz, www.blesk.cz, www.ctidoma.cz