InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hokejisté Tábora rozdrtili v přípravě tradičního soka z Havlíčkova Brodu i s Lukášem Endálem

TÁBOR – Druholigoví táborští kohouti si ve čtvrtek připsali na své přípravné konto druhé vítězství. Soupeře z Havlíčkova Brodu, pro kterého byl duel první zápasovou prověrkou v aktuální sezoně, na domácím ledě nikterak nešetřili a po šedesáti minutách hry si odvezli do kabin jednoznačné vítězství v poměru 9:1. Trenér vítězného celku Tomáš Matušík zvolil pro čtvrteční duel nepříliš obvyklý profil sestavy. Do první poloviny vyslal dvě formace, zatímco členové zbylých dvou pětek se potili v posilovně. V polovině střetnutí se obě skupiny vystřídaly. Za zmínku rozhodně stojí mimořádná gólová produkce kolegů z jedné formace Milana Dančišina a Ondřeje Šulka, kteří shodně zaznamenali hattrick. Za hosty nastoupil do utkání Lukáš Endál, kterému se před utkáním přímo na ledě dostalo oficiálního poděkování za dvouletou službu táborským hokejovým barvám.

HC Tábor – BK Havlíčkův Brod 9:1 (2:0, 2:0, 5:1), branky: 5. Matušík (Milfait), 7. Zeman (Matušík, Milfait), 34. Dančišin (Šulek, Černý), 37. Dančišin (Šulek, Seidl), 45. Šulek (Hajič), 47. Dančišin, 48. Šulek (Dančišin, Hajič), 53. Zíb (Nevšímal, Hajič), 54. Šulek (TS). - 47. Dymák (Holenda, Křehlík), rozhodčí Matoušek - Kubíček, Dančišin, vyloučení: 3:1, bez využití, 623 diváků.
HC Tábor: Dvořák (Ostrý) - Suchánek, Čížek, Jáchym, Hajič, Černý, Herda, Horáček - Severa, Zadražil, Krliš - Milfait, Matušík, Zeman - Seidl, Dančišin, Šulek - Nevšímal, Zayml, Zíb.

Ve středečním vydání Týdeníku Táborsko se za utkáním ohlédne trenér táborského týmu Tomáš Matušík a své dojmy z úspěšného vystoupení připojí také třígólový střelec Milan Dančišin.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace