Injustice – Harley

Ed Boon má nápady pro Injustice 3

24. 8. 2023
Zdroj náhledu: NetherRealm Studios

NetherRealm Studios se proslavilo především brutální sérií Mortal Kombat, nicméně před několika lety vyvinulo rovněž velmi populární mlátičku Injustice, která hráčům umožňuje bojovat proti různým postavám ze světa DC Comics, jako jsou Batman, Flash, Wonder Woman atd.Od vydání posledního dílu v roce 2017 se fanoušci Injustice nedočkali žádných novinek ohledně vývoje dalšího pokračování. Přestože se o novém projektu studia začalo spekulovat již před rokem, příznivci byli zklamáni, jakmile byla oznámena nová podoba hry Mortal Kombat 1. Podle nejnovějších informací lze předpokládat, že třetí díl série pravděpodobně jednou vyjde.

Během nedávné předpremiéry Mortal Kombat 1 se Boon vyjádřil v rozhovoru pro ComicBook, že již během vývoje Injustice 2 si zapisoval nápady pro třetí díl. Boon sice nezveřejnil, o čem přesně tyto nápady jsou, avšak uvedl, že má na svém počítači dokument obsahující mnoho koncepčních plánů a dalších prvků, které chce dále prozkoumat.

Titul Injustice 2 získal v roce 2017 ocenění na Game Awards za nejlepší bojovou hru, proto mnoho fanoušků očekávalo třetí díl série v blízké budoucnosti. Podle Boonova vyjádření je pravděpodobné, že se nového projektu z tohoto univerza jednou dočkáme. Studio nicméně v současné době pracuje na Mortal Kombat 1, který do série vnese zcela nový pohled a vychází již v září. Zatímco příznivci čekají na další informace o třetí superhrdinské mlátičce, mohou fanoušci MK ocenit alespoň nejnovější díl Mortal Kombat a předvídat budoucí plány studia.

Michal Mráz

Hraní her podlehl už jako malý kluk díky svým retro srdcovkám jako byl Doom, Quake, Wolf a Duke Nukem. Skoro žádný žánr mu není cizí, ale nejraději má RPG, FPS a TPS hry. Jeho seznam dohraných her je delší než účtenka nákupu za doby korony. Jakmile vyjde nějaká nová hra jeho gusta, ihned se po ní sápe.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.