Mandragora

Mandragora bude spuštěna už příští rok

26. 8. 2023
Zdroj náhledu: IGDB.com

Akční RPG Mandragora bude spuštěno pro Xbox Series X/S, PlayStation 5 a PC už v roce 2024, oznámil vydavatel Marvelous Europe ve spolupráci s vývojářem Primal Game Studio na právě probíhajícím Gamescomu. V titulu se lidé schovali za zdmi z cihel před monstry, jimž vydali celou planetu. Radost a rozkoš lidstvo tedy skoro ztratilo a to není přece život, který by někdo chtěl žít. Vy se proto jako hrdina vydáte do noci zabíjet příšery a získat zem pro vás.

Budete bojovat s bossy, poznávat další spojence i nepřátele a provádět ta nejkrutější morální rozhodnutí. Ve hře vyloženě stojí: „Existuje mnoho cest, kterými stojí za to jít. Vyberte si tu svou.“ Hra nabízí silný příběh, hromadu fantasy prvků, temné říše, crafting a mnoho dalšího. Slíbeno je tedy dost, tak doufejme, že naplní očekávání, protože trailer vypadá skvěle a to se u 2.5D her moc často neříká.

Patrik Klicman

Milovník her s pořádným příběhem už od prvního releasu Age of Mythology, ke kterému se dostal náhodou jako malý devítiletý kluk. Nyní je to spíš herní konzerva, která má dilema u každé nové hry, jestli ji vůbec má spustit. Jinak se jedná o vášnivého čtenáře knih a komiksů, hráče Dračího doupěte, duševního sběratele herních figurek a milovníka grilování.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.