InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Divadlo A.Dvořáka: Jentl – drama podle povídky I. B. Singera

    pátek 17.5 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Mustang Bluesride

    pátek 17.5 19:00 - Club Highway 61 Kijevská 1474, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Olešník s Lafatou vyšel střelecky naprázdno. Šlágr kola vyhrála Hluboká, dohrávala v devíti

 Autor: Lukáš Jakubec.

    Autor: Lukáš Jakubec.

OLEŠNÍK – Očekávané derby v krajském přeboru se hrálo na hřišti v Olešníku, kam dorazila Hluboká nad Vltavou. Domácí, za které nastoupil i legendární kanonýr David Lafata, měli před zápasem bilanci jedné výhry a porážky. To Hluboká byla stoprocentní a svou úspěšnost si drží i po třetím kole, ve kterém zvítězila na hřišti Olešníku 2:0. Do vedení se hosté dostali před pauzou zásluhou Kryštofa Kadlece a vítězství pak v 80. minutě ještě pojistil Tomáš Pecka. To už přitom Hluboká hrála bez vyloučeného Václava Hrachovce, který šel pod sprchy v 60. minutě po druhé žluté kartě. A další vyloučení pak vítězný tým utržil ještě v 88. minutě, kdy rovněž druhou žlutou dostal Patrik Kössl. Přestože tedy Hluboká dohrávala o devíti, udržel brankář Pavelec čisté konto.

Po třech kolech jsou v krajském přeboru pouze dva devítibodové týmy – nováček z Roudného a právě Hluboká nad Vltavou. Fotbalisté z podzámčí v příštím kole hostí Mirovice (pátek, 18) a Olešník jede do Protivína (sobota, 15).

FK Olešník – TJ Hluboká nad Vltavou 0:2

(0:1). Branky: 39. Kadlec, 80. Pecka. ČK: 0–2 (60. Hrachovec, 88. Kössl – oba po 2. ŽK). Přihlíželo 300 diváků.

Olešník: Tomášek – Toth, Vojta (83. Pavlík), Miklík (88. Vrážek), Martinec, Szó, Beko, Řepa, Nohava, Kalášek, Lafata.

Hluboká nad Vltavou: Pavelec – Antoš, Hrachovec, Kadlec (84. Křiváček), Kössl, M. Otepka (56. Rottenborn), Rubick, Píša (72. Krejčí), Škoda (90. Pilný), Kolafa (51. Tauber), Pecka.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace