Skútry a motorky ViaGo začínají dobývat trh stylem, kvalitou a atraktivní cenovkou

Publikováno: 27. srpna 2023 | autor Redakce
viago-lifestyle-1.jpg

Distributor SWS uvedl na náš trh vlastní značku elektrických skútrů a motorek ViaGo. Značka, která má ambice stát se významným hráčem na lokálním trhu elektromobility, pokrývá široké spektrum produktů zahrnující malé skútry pro jízdu bez řidičského průkazu až po výkonné stroje s dojezdem přes 100 km či specializovaný model pro využití v oblasti doručovacích služeb.

viago-lifestyle-3.jpg

ViaGo je českou značkou nabízející komplexní služby od objednání, přes záruční i pozáruční servis až po navazující péči o zákazníky. „Sortiment elektrických skútrů a motocyklů ViaGo jsme sestavili s ohledem na českého zákazníka. Modely proto dominují v poměru vlastností, výkonu a pořizovací ceny.

ViaGo nekonkuruje velkým motorkám se spalovacími motory, ale nabízí atraktivní styl odpovídající moderní době a trendům elektromobility. Naše plány v České republice podtrhuje i otevření první značkové prodejny ViaGo v Brně,“ konstatuje plány Marek Štastný, obchodní manažer společnosti SWS. Na příští sezónu plánuje ViaGo další rozšíření, včetně otevření značkových prodejen v dalších městech.

viago--mg-5286-edit.jpg

Uvedení značky na trh doprovází roadshow po České republice nazvaná „Den s ViaGo“, v rámci níž mohou zájemci všechny dostupné motocykly reálně vidět a osobně je vyzkoušet.

Styl a praktičnost: Dobíjet lze i v bytě

Produktově uspokojí značka ViaGo všechny zájemce. Již nyní zahrnuje sortiment devět atraktivních modelů zahrnujících motorky s rychlostním omezením nastaveným na 25 km/h, na kterých je možné jezdit i bez řidičáku, stylové motocykly s prvky italského retro designu, chopper, tříkolky i stroje s výkonem 4 kW a dojezdem kolem 100 km. Podle použitých designových prvků nesou vybrané modely označení známých měst, jako například Venice, Roma, Tokio, Berlin či Riga.

viago--mg-5313.jpg

Kromě smyslu pro detail a design jsou motorky ViaGo vybaveny praktickými prvky i moderními technologiemi zaručující komfortní a bezproblémový provoz. Všechny modely využívají moderní lithiové baterie, které lze ve většině případů snadno uživatelsky vyjmout.

viago--mg-5428-edit.jpg

To umožňuje při parkování venku pohodlné dobití doma či v kanceláři, což významně zvyšuje praktické využití, například i ve srovnání s mnohými elektrokoly. Konstrukce elektrické motorky umožňuje navíc v mnoha případech integraci relativně objemného prostoru pro uložení zavazadel či přilby.

viago--mg-5437-edit.jpg

Pro doručovací služby: Elektromotorka s velkým termoboxem

Kromě nabídky zaměřené na koncové zákazníky obsahuje sortiment také model ViaGo Daily navržený speciálně pro využití v oblasti delivery služeb. Jeho tepelně izolovaný box má objem 108 litrů a díky možnosti instalace dvou baterií lze dosáhnout dojezdu až 130 km.

viago-lifestyle-1.jpg

Zaměření na zákazníka

Před uvedením na trh připravila SWS kompletní strategii značky, která bere v potaz zákazníka. „Přesto, že samotná výroba probíhá v Asii, všechny související služby od sestavení produktů po servisní zázemí značky zajišťujeme vlastními silami s využitím sítě našich lokálních partnerů. Každý objednaný motocykl je před dodáním sestaven, zkontrolován a detailně nastaven v odborném moto servisu Daemons Moto Custom. Zákazník obdrží paletu, ze které motorku sundá a okamžitě jezdí,“ dodává Marek Štastný.

Všechny modely uvedené na webu ViaGo.cz jsou v České republice skladem, cenové rozpětí skútrů a motorek ViaGo se pohybuje od 34 900 do 94 900 korun. Doručení všech modelů po České republice je zdarma

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.